MASS MODNA KAMPANJA

Egzotično voće, palme i kokteli: Severina na partyju u stilu 70-tih

Bogat izbor svjetski poznatih robnih marki obuće iz nove Mass kolekcije za ljeto 2018. godine već se nalazi na policama svih Mass trgovina

Nova modna Mass kampanja inspirirana je beach/pool partyjima 70-tih godina prošlog stoljeća kojom se naglasak stavlja na novu, ljetnu kolekciju obuće.

Egzotično voće, palme, kokteli i ružičasti flamingosi poslužili su kao savršena scenografija za novu Mass kampanju u kojoj će i ove će ljetne sezone glavna zvijezda biti najpopularnija pjevačica regije, Severina. U prvom planu kolekcije su razni modeli ljetnih cipela – od ležernih sandala upečatljivih detalja pa sve to iznimno seksepilnih modela visokih potpetica.

Paleta živih boja

Svojom zaraznom energijom i seksipilom Severina je oduševila sve na setu koji je ovoga puta prštao pozitivnom energijom, zabavnim ljetnim rekvizitima i cijelom paletom živih boja.  Nema sumnje kako se Severina s lakoćom transformira u razne uloge, a to je sada opet dokazala snimanjem kampanje za kolekciju inspiriranu ljetom, suncem, morem i zabavama.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr