Izgleda zanimljivo

Diesel ima novu kolekciju Diesel X, a mnogu su ju prozvali novom gradskom uniformom

Piše: Žena Net / Vrijeme: 17:30 14.10.2017 / Rubrika:
Foto: diesel
0

Imate li vi taj famozni X faktor?

Nakon prvog pogleda na ovosezonsku Diesel X kolekciju sasvim je jasno zašto su neke odjevne kombinacije toliko neprivlačne, a neke nas jednostavno toliko magnetski privlače.

Prepoznatljivi stil s novim elementima

Inspirirana urbanom gradskom džunglom i užurbanim tempom života, Diesel X kolekcija osmišljena je s ciljem da se svim „modernim ratnicima“ ponudi „aktivna“ gradska uniforma. Tehnološki napredni materijali otporni na vremenske uvjete (kiša, vjetar, snijeg), UV zaštita i inovativan antibakterijski premaz, samo su neki od razloga zašto druga zaredom X kolekcija nosi taj famozni X faktor.

Reinterpretirani maskirni print motivi na muškim i ženskim prslucima i multifunkcionalnim parkama, reflektirajući detalji koji pridonose dodatnoj prepoznatljivosti u urbanoj gradskoj vrevi te zagasiti tonovi sive boje, koji jasno podsjećaju na gradski asfalt, ključni su detalji outfita. Prepoznatljive Diesel bikerske jakne i hlače za ovu prigodu više podsjećaju na denim komade, a sve kako bi se zadržao prepoznatljiv stil branda te dodatno naglasila funkcionalnost X odjevnih predmeta.

This slideshow requires JavaScript.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 17:30 14.10.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr