Uklanja neprirodno trenje

Ako ti trebaju neke nove krpice za vježbanje, baci oko na novu Adidas kolekciju koju obožavaju Karlie Kloss i Luis Suarez

Piše: Žena Net / Vrijeme: 17:30 14.01.2018 / Rubrika:
0

Inovativni kinetički dizajn koji se obavija oko mišića praktičan je i pruža sigurnost tijekom treninga

Ako redovito vježbaš, znaš da je od iznimne važnosti imati kvalitetnu odjeću za bilo kakvu tjelesnu aktivnost. Ona mora biti udobna, praktična i ne smije stezati. Upravo je takva Adidasova nova kolekcija Alphaskin koja eliminira nepotrebne smetnje pri kretnjama te savršeno odgovara dinamici pokreta pojedinca.

Osim toga, uklanja neprirodno trenje koje se stvara pri nošenju tradicionalnih temeljnih slojeva između kože i materijala, a CLIMACHILL i CLIMACOOL tehnologija održavaju kožu optimalno suhom i rashlađenom.

Inovativni dizajn nastao je u suradnji s vrhunskim sportašima istražujući i uvažavajući njihove pokrete i potrebe korištenjem naprednog ARAMIS sustava praćenja pokreta i testiranja čiji je rezultat revolucionarni Alphaskin sloj koji se kreće sa sportašem neovisno o sportu ili intenzitetu treninga.

Ambasadori branda su Karlie Kloss, košarkaš Damian Lillard te nogometaš Luis Suarez koji je rekao da mu “nošenje Alphaskin odjeće pruža jednak osjećaj koji ima kao i neposredno pred izlazak na teren, pruža mu mogućnost da zaigra svoju najbolju igru.” Karli Kloss naglašava da “Alphaskin govori njezinom tijelu i umu da je vrijeme za trening uz dizajn koji daje potporu, diše i kreće se s njom.”

Adidas Alphaskin kolekcija dostupna je u Adidas trgovinama diljem Hrvatske.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 17:30 14.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr