Kako se to može dogoditi?

Afera Gigi: Manekenku natjerali da nosi pončo jer ‘nije dovoljno mršava’ kao ostali modeli

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 09:40 04.11.2016 / Rubrika:
Foto: Randy Brooke
0

Kako se to njoj moglo dogoditi?

Gigi Hadid nosila je reviju Tommyja Hilfigera u veljači 2015., no na njegov zahtjev morala je odjenuti golemi pončo s nesretnim, velikim ‘dolman’ rukavima jer navodno nije dovoljno mršava kao ostali modeli.

U ovo je zaista teško povjerovati jer je ipak riječ o jednom od trenutačno najplaćenijih modela na svijetu. No prema izvorima, sam Tommy je izjavio kako je Gigiino tijelo ‘previše pohotno’ da se pojavi u bilo kojoj drugoj varijanti, osim prekriveno oversized pončom.

Hilfiger navodno nije kriv

Tommy Hilfiger Women's - Runway - Mercedes-Benz Fashion Week Fall 2015

 

Hilfiger se zbog ove izjave pokušao izvući dodajući da je pončo bit totalni hit, bez obzira što je prekrivao veći dio njezina tijela. Kasnije je sve demantuirao rekavši da on nije odgovoran što je Gigi nosila pončo.

“Moji suradnici su joj odjenuli pončo, ali ja nisam bio sretan. Vikao sam da joj ne skrivaju tijelo i bez obzira što je pončo bio najprodavaniji komad, nisam uopće bio sretan. Jako su mi zasmetale izjave da mislim kako Gigi nije dovoljno mršava. Pa ona je simbol savršenstva!”

Bez obzira na ovo, Gigi je kasnije te godine nosila i bikini, a također i radi na kolekciji u suradnji s ovom modnom kućom tako da nije sve izgubljeno.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 09:40 04.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr