Ne treba vam baš sve

Uz ovih šest koraka napravit ćete generalku u ormaru u samo 30 minuta i lakše disati

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 13:33 30.10.2016 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Puno toga možete iskoristiti kao krpu za brisanje prašine

Čišćenje ormara zna biti vrlo naporan posao, ali morate priznati da se isplati barem zbog oslobađajućeg osjećaja nakon što ste napravili generalku. Puno puta to izbjegavamo napraviti jer mislimo da će trajati satima i od sami pomisli nam se ne da. A što ako vam sa sigurnošću možemo reći da neće trajati duže od 30 minuta?

Evo malog vodiča kojim ćete svaki, ali baš svaki put dati svome ormaru brz i toliko potreban detox. Sastoji se od 6 koraka, a za svaki vam treba 5 minuta. Krećemo!

1. Cipele

Uhvatili ste ih na sniženju i od tad ih ne nosite, a prošlo je već pola godine? Nisu vam više udobne, tiskaju vas? Ovo su sve legitimni razlozi da ih bacite u smeće ili poklonite nekome kome bi dobro došle.

2. Traperice i hlače

Niste ih navukli na sebe niti jednom unutar godine dana? Stvarno nemaju što više raditi u vašem ormaru. Ako ne znate što biste sa starim trapericama, odrežite nogavice i napravite kratke hlačice ili traper torbu.

3. Oštećena, zamazana roba

Ako mrlja s majice još uvijek ne ide dolje, iskoristite je za jednokratnu krpu za brišanje prašine. Ista stvar može se primijeniti i na odjeću s rupama i potrganim očicama.

4. Donje rublje i čarape

Grudnjak koji vam vam više ne drži grudi na mjestu, čipkaste gaćice s rupom ili sokne oguljenih peta definitivno nemaju više mjesta u vašem ormaru.

5. Duplići

Ako imate više istih komada odjeće u istoj boji, zadržite samo one koje mislite nositi na dnevnoj bazi.

6. Sve ostalo

Odjeću koju ne možete kombinirati na išta iil je ne možete nigdje nositi, poklonite, prodajte ili je se riješite zauvijek. Jendostavno je.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 13:33 30.10.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr