Morate uzeti sve

Stiže nam sezona glazbenih festivala: Evo što biste sve trebale ponijeti kako bi iskustvo bilo apsolutno savršeno

Piše: Ana Kanazir / Vrijeme: 10:00 15.06.2017 / Rubrika:
Foto: Eva Rinaldi/flickr
0

Čarolija na festivalima

Ako imalo pratite glazbu onda znate da je vrijeme festivala pred vratima. Odlučile smo vam olakšati život i pomoći vam u odabiru stvari koje morate uzeti sa sobom. Sigurne smo da znate što sve trebate ponijeti, ali isto tako uvijek ostane ta jedna stvar koju zaboravite i onda morate trošiti novac namijenjen za pivo na tu stvarčicu. Čitaj kabanicu.

Kabanica

Evo kada smo ju već spomenule neka bude prva na redu. Ako ste ikada bili na festivalu znate da vas uvijek uhvati rosa, kiša, pljusak ili oluja. Nije da će vam kabanica previše pomoći, ali bolje išta nego ništa. Kišobran bi bio bolja opcija, ali nažalost redari na većini festivala ih uzimaju odmah na ulazu.

Voda

Ili bilo kakvo drugo piće (nećemo ulaziti u detalje). Hidratacijom protiv dehidracije, vrlo je jednostavno. Osigurajte si bočicu vode na vrijeme jer ne želite ostati žedni dok nastupa vaš najdraži bend.

Sunčane naočale

Mislim da ovo ne trebamo previše objašnjavati. Štite od sunca, skrivaju vas od neželjenih pogleda, a i izgledate nekako kul dok ih nosite. Uz kabanicu ovo je must have svakog festivala.

Prikladna odjeća

Logično da ćete obući odjeću, ali naglasak je na riječi prikladna. Nemojte se obući pretoplo (dakle zaboravite na kostime životinja kakve viđate na festivalima), a nemojte ni doći samo u donjem vešu. Zapravo možete, ako želite da svi pogledi i prsti budu uprijeti samo u vas.

Prikladna obuća

Tenisice i točka.

Krema za sunčanje/insekte

Kremu se sigurno nitko nikada ne sjeti uzeti, ali dan kasnije proklinjete tu odluku. Ne morate ju čak ni uzeti samo ju nanesite. Odaberite koju, ovisno u koje doba dana je festival i koliko je blizu jezera, mora i rijeke.

Maramice

Mislim da uvijek morate imate u torbi barem jednu, ako ne i cijeli paketić. Uvijek vam trebaju. Pogotovo u prijenosnom wcu.

Baterija za mobitel

Ovo je sada već luksuz, ali potreban je. Ako vam se mobitel brzo prazni, a želite imati bezbroj slika i videa (tko ne želi) ostavite mobitel da se puni sve dok ne izađete iz kuće ili ako imate uzmite prijenosnu bateriju.

Sve duplo

Ukoliko idete na festival koji traje više dana svakako uzmite dvije ili više majica, hlača i tenisica.

Nadamo se da smo vam pomogle i da ste spremni za ovogodišnju festivalsku avanturu. :)

Piše: Ana Kanazir / Vrijeme: 10:00 15.06.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr