Odlični savjeti

Prilično su jednostavni: Postoje načini kako najlakše organizirati svoj ormar

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 04.01.2018 / Rubrika:
Foto: catcloutier/instagram
0

Nitko ne voli čistiti ormar, ali nekad se jednostavno mora

Znamo da je ormar mjesto gdje se nalazi sve što nam treba. Odjeća koju nosimo, ali i svi modni dodaci. Isto tako znamo da je to mjesto koje nije baš uvijek uredno. Koliko samo puta izvadiš odjeću iz njega koju si planirala odijenuti danas, ali se onda odjednom predomisliš i samo je baciš natrag u ormar i izvučeš nešto novo. She Knows donosi načine kako da počistiš svoj ormar bez previše muke.

Uzmi si vremena

Cleaning up my life #cleaningcloset #newme

A post shared by kimberly Ferguson (@1blkdmd) on

Nemoj očekivati da ćeš ormar počistiti u samo pola sata. Uzmi si vremena i odmah na početku postavi ciljeve. Želiš li samo pospremiti ormar da je svaka stvar na svojem mjestu ili se možda želiš riješiti odjeće koju nisi nosila već godinu dana? Ovo će ti pomoći da budeš brža (koliko je to moguće biti).

Imaj plan

#friday #feels #like #gigihadid #cleaningcloset

A post shared by Angel (@_an8gel) on

Nemoj dopustiti da te druge stvari ometu. Jednom kad se odlučiš čistiti ormar, posveti mu se u potpunosti. Također, napravi plan kojim ćeš redom spremati. Na primjer, prvo isprobaj odjeću za koju nisi sigurna odgovara li ti i dalje, potom višak koji ne želiš više nositi stavi u vreće i na kraju pospremi ostatak na svoje mjesto.

Napravi tri hrpice

Baš kao što je Carrie Bradshaw u filmu Seks i grad napravila. Ona je imala za to ostatak družine, ali ti možeš i sama. Napravi tri hrpice za odjeću. Na jednu stavljaj onu koju ćeš i dalje nositi, na drugu onu koju definitivno nećeš i na treću odjeću koju možda nekad odijeneš. Naravno da na kraju moraš odlučiti što želiš zadržati iz zadnje grupe, ali nadamo se da će tih komada biti najmanje pa da ti odluka neće biti toliko teška.

Organiziraj ormar

Konačno je došao red na taj dio kad vraćaš odjeću u ormar. Sada je vrijeme da odrediš koji će dio polica, ladica ili vješalica biti rezerviran za koju odjeću. Možeš rasporediti stvari na one za lijepo i one za hladno vrijeme. Isto tako, možeš stvari rasporediti po bojama. Odluka je samo na tebi.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 04.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr