BIZARNO ISKUSTVO

Poznati putoholičari u šoku: Netko ih je mjesecima slijedio i kopirao sve što su i oni radili na putovanjima

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:05 08.01.2017 / Rubrika:
Foto: Instagram/Screenshot
0

Profil na kojem su fotografije objavljivane ubrzo je izbrisan…

U današnjem svijetu Twittera, Facebooka, Snapchata, Instagrama i ostalih društvenih mreža, normalno je imati pratitelje. Da, ali mislimo na virtualne pratitelje, ne na one koji vas doslovno prate gdje god da krenete…

Poznati par putoholičara, Jack Morris i Lauren Bullen, nedavno su se, nažalost, našli u situaciji da ih je jedan par (od njihovih gotovo dva milijuna pratitelja na društvenim mrežama) odlučio i doslovno slijediti na njihovim putovanjima, a osim toga – fotkali su se na apsolutno istim mjestima gdje i Jack i Lauren, piše Bored Panda.

No da bi situacija bila još bizarnija, nisu se samo fotkali na istim mjestima, već i u istim pozicijama, sa sličnom odjećom na sebi i fotke su zatim objavljivali na svom Instagram profilu. A nekad su čak kopirali i statuse i heštegove koje su Jack i Lauren pisali ispod fotki…

Jack i Lauren napravili su screenshotove ovih fotki te ih postavili uz svoje, kako bi ljudima dokazali da se to stvarno događa, a s Instagram profila diana_alexa, na kojem su bile kopirane fotografije, nedavno su obrisane baš sve fotografije i unfollow-ani svi ostali Instagram profili te je profil postavljen kao ‘privatni’, a zatim i u potpunosti izbrisan.

Iako popularnost dolazi s određenim rizicima i iskustva nisu uvijek baš pozitivna, Lauren tvrdi da se dosad nikad nije našla u ovakvoj situaciji. “Kad imate puno pratitelja na Instagramu, to sa sobom vuče i neka zanimljiva iskustva, ali ovo je definitivno bilo najčudnije do sada”, napisala je Lauren na svom blogu.

“Svaki dio mog outfita”

Lijevo je original, desno je kopija
Lijevo je original, desno je kopijaFoto: Instagram

U istom hotelu

“Čini se da nije uspjela pronaći nekog da je hrani pizzom”

Isti opis ispod fotke

“Čak i položaj jastuka…”

Maroko

“Pogled na ocean na Santoriniju”

Marrakech

“Nekome treba pomoć…”

Opet isti opis fotke

Još jednom…

A ponovno i isti hotel

Jedina je razlika što je na fotki sama

Hmm…

Ista poza…

Jack i Lauren, osim što su se zabrinuli, užasno su se naljutili…

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:05 08.01.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr