Platonska ljubav i prijateljstvo

Pisali su pisma jedno drugome 42 godine, a sad su se napokon upoznali. Evo zašto tek sad

Piše: Žena Net / Vrijeme: 12:00 13.05.2017 / Rubrika:
Foto: youtube
0

Ovo je jako slatko

George Ghossn (56) iz Long Islanda i Lori Gertz (54) iz San Diega pišu pisma jedno drugome još od kad je ona imala 12, a on 14 godina, a sada su se napokon upoznali i uživo. I susret je bio jako divan.

Naime, kad su bili tinejdžeri, Lori i George počeli su s dopisivanjem takozvanim lančanim pismima. “Mislim da si morao napisati pismo šestero ljudi, a onda si trebao dobiti otprilike stotinjak odgovora. Ja sam dobila samo jedan”, ispričala je Lori. I to je bio upravo George, kao što i pretpostavljate.

I otad su jedno drugome pisali otprilike jedno pismo svaki mjesec pune 42 godine. Wow… A evo kako je izgledao njihov konačan susret:

Nakon 42 godine dopisivanja, upoznali su se kod nje u San Diegu

“Jako sam uzbuđen što ću upoznati svoju prijateljicu po pismima”, rekao je kad je putovao. A kad je napokon stigao i nakon što su se vidjeli, zagrlili su se i nisu puštali jedno drugoga. Susret je bio predivan…

Nakon prvotnog pozitivnog šoka, počeli su pregledavati stara psima, i sjećanja su jednostavno počela navirati. A na pitanje kako bi opisali svoj odnos, rekli su da se radi o striktno platonskoj vezi, a George je dodao da mu je ona poput sestre koju nikad nije imao.

Ali zašto se nisu upoznali ranije? “George je bio jako praznovjeran i mislio je da će nam upoznavanje donijeti nesreću”, ispričala je Lori, a George je dodao: “Mislio sam da joj se neću svidjeti.” Tijekom ovog je posjeta upoznao i Lorinu djecu i supruga, a kasnije su zajedno u lokalnoj srednjoj školi ispričali svoju priču i generaciji koja zna samo za elektroničku poštu dočarali kako to izgleda 42-godišnje dopisivanje pismima pisanima isključivo rukom…

Piše: Žena Net / Vrijeme: 12:00 13.05.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr