Dobro je znati

Imamo neke savjete kako najbolje iskoristiti priliku Crnog petka i kupiti sve što želiš po najboljim cijenama

Black Friday je već počeo, a ti bi htjela kupiti apsolutno sve? Imamo nekoliko trikova kako da to spriječiš

Sve volimo shopping, pogotovo ukoliko je onaj s najnižim cijenama. Uvijek imamo popis stvari koje želimo kupiti, ali se nekako uvijek nađemo s punim vrećicama svega što nam ne treba. Postoje trikovi kako da izbjegneš ovu situaciju i uštediš veliku količinu novaca. Samo trebaš pametno kupovati i dobro razmisliti.

Pronađi što želiš kupiti i prati ponude

Napravi popis stvari koje ti stvarno trebaju i ciljaj samo na njih. Nemoj dopustiti da te privuku druge stvari koje ti ne trebaju. Možda i jesu jeftine, ali zapamti kako se radi o triku kojim se mame kupci.

Usporedi cijene u dućanima

Većina dućana nudi slične proizvode. Isto tako, dobra većina dućana ima mogućnost online trgovine. Iako je Black Friday i svi dućani imaju velike popuste, ne zaboravi da svaki dućan ima svoje popuste. Neki tako nude 30 posto popusta, dok drugi imaju popuste do 50 posto. Prouči ponude svih dućana i saznaj u kojem je ono što ti treba najjeftinije.

Dobro razmisli

Da, cijene su poprilično niske i sve je vrlo povoljno. Ipak, pazi da te ne zavaraju ove cijene. Uvijek kupuj razumno, koliko god to teško bilo. Novčanik će ti kasnije biti zahvalan.Zapitaj se bi li proizvod kupila da je u ponudi po regularnoj cijeni i bit će ti lakše.

Izvor: Refinery 29

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr