Genijalna je 💪

Diplomirala je, pa je otišla na putovanje Europom. Ali njene fotke nisu klasične turističke, puno su kreativnije

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 15:00 15.07.2017 / Rubrika:
Foto: devgal/reddit
0

Ime svakog grada koji je posjetila ispisala je na protezu i tako su nastale ove genijalne fotke

Ova je djevojka, nakon što je diplomirala, odlučila sama sebi pokloniti putovanje Europom, a njene fotke s Reddita postale su pravi viralni hit i divna inspiracija, piše Bored Panda.

Svjetska putnica, koja se na Redditu predstavlja kao ‘devgal‘, rođena je s kongenitalnom bolesti kostiju, zbog čega su joj kao četverogodišnjakinji liječnici morali odrezati desnu potkoljenicu, no to nije previše pokolebalo ni njen smisao za humor i ni njen pozitivan stav i entuzijazam. Tako joj je, dok se u svojoj rodnoj Philadelphiji spremala na avanturu, na pamet pala genijalna ideja, pa je svoju protezu premazala bojom po kojoj se može pisati kredama i tako su nastale sve ove fotke.

“Nabavila sam si protezu po kojoj mogu pisati kredama i krenula”, napisala je, a kad je jedan od putnika koji ju je vidio u hostelu u Beču primijetio njene fotke na Redditu, odmah ju je kontaktirao i pohvalio njenu jedinstvenu ideju. I njenu hrabrost i odlučnost, također. A evo kako je izgledalo njeno putovanje, od Philadelphije do Beča – i nazad.

Svaki put kad je posjetila novi grad, ispisala je njegovo ime na protezu i tako su nastale ove jedinstvene fotke

Beč

Kopenhagen

Prag

Budimpešta

Barcelona

Pariz

Klifovi Mohera

Dublin

Amsterdam

Bruxelles

Atena

Santorini

München

Stockholm

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 15:00 15.07.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr