Spas u zadnji čas

Cvijeće i Valentinovo zvuče pomalo otrcano, ali uz ova tri drugačija izbora sigurno ćeš osvojiti svakoga

Opće je poznato kako se na Valentinovo kupuju ruže i to crvene. Ipak, u posljednje vrijeme tradicionalne bukete su zamijenile nešto drugačije opcije

Valentinovo se bliži, a cvijeće je uvijek odlična ideja, pogotovo ono koje nije toliko jednostavno na prvi pogled. Na našem tržištu sve je više brendova koji prodaju bukete, koji zapravo i nisu klasični buketi, nego se radi o cvijeću u kutijama ili tuljcima. Ambalaža je uvijek bitna, a to su prepoznali i proizvođači. Priznaj da bi i ti sama radije dobila buket koji će te u potpunosti očarati, što zbog cvijeća, a što zbog samog izgleda. Naravno da ćeš možda morati izdvojiti koju kunu više, ali vjeruj nam, isplatit će se.

Donosimo ti tri cvjetna brenda koja su nama odmah zapela za oko, a vjerujemo da će isto biti i s osobom kojoj ih kupuješ. JS Atelier svoje cvijeće pakira u zanimljive tuljce, koje nazivaju cvjetni kon, Bloom svoje cvijeće prodaje u kutijama, a svaka ima svoju poruku koju bira sam kupac, dok brend Pollak cvijeće nabavlja u Nizozemskoj, a njihove okrugle kutije mogu se pronaći na brojnim Instagram profilima poznatih.

JS Atelier

Originalan buket ruža oduševit će sve. Cvijeće dolazi u novom chic cvjetnom konu, odnosno stručku cvijeća u zanimljivoj ambalaži. Kupac bira boju tuljca koja može biti bijela, crna i natur. Osim kona, može se kupiti i cvijeće u prozirnoj kutiji omotanoj crnom vrpcom. Ako želiš profinjeni poklon, na pravom si mjestu. Ovo je potpuno drugačije, a opet vrlo zanimljivo te idealno za sve ljubitelje cvijeća koji vole biti posebni.

Bloom cvijeće

Još jedno ime za koje si možda čula. Ako nisi, uvijek možeš pogledati na njihovoj Facebook stranici. Kad si već tamo, primijetit ćeš na zidu i zanimljive poruke za Valentinovo koje će te sigurno potaknuti da svojoj najdražoj osobi kupiš barem jednu kutiju cvijeća. Poruke su jednostavne, smiješne i odražavaju sve što misle romantične duše, a na svoj buket možeš staviti jednu od spomenutih, ali isto tako i kupac sam može odabrati koju god poruku želi. Bloom također nudi i mogućnost dodatnog poklona uz buket kao što je narukvica od pleksiglasa, ali jednako tako rade i bukete po narudžbi.

Pollak cvijeće

Pollak se cvijećem bavi već 15 godina, a klijenti mogu birati žele li u svojoj kutiji egzotično cvijeće ili ono nešto klasičnije. Pollak flower box je prepoznatljiv brend kojeg su otkrile i mnoge naše zvijezde te se fotografijom pohvalile na Instagram profilima, a ovom kutijom ćeš stvarno iznenaditi dragu osobu. Svaka cvjetna kombinacija je jednostavna, ali opet moderna. Iako se radi o nešto svečanijim varijantama, to ne znači da ne mogu biti namijenjene proslavi Valentinova.

Nadamo se kako smo ti pomogle barem malo u odabiru, a koji god od ova tri zanimljiva brenda odabereš, sigurno nećeš pogriješiti.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr