Konačno

Wonder Woman Lynda Carter dobila je svoju zvijezdu na hollywoodskoj stazi slavnih

“Njezina Wonder Woman omogućila mi je da vjerujem da mogu što god hoću i što je još važnije nisam se sramila što želim”, kazala je Patty Jenkins, redateljica prošle godine objavljenog filma Wonder Woman

Američka glumica Lynda Carter s rukama prekriženim za akciju poput Wonder Woman u utorak je dobila svoju zvijezdu na holivudskoj stazi slavnih u trenutku dok taj lik filmske junakinje proživljava novu slavu. “Čini se nemogućim no ja sam u industriji zabave više od 50 godina – izračunajte sami”, kazala je Carter (66) okupljenima na holivudskom bulevaru u Los Angelesu prije otkrivanja zvijezde. “U svima sam uživala!”, dodala je bivša Miss World USA.

Lik Wonder Woman koji je utjelovila Carter prvi se puta pojavio u stripu 1941., a u televizijskoj seriji 1976. Televizijska serija Wonder Woman u kojoj je glumila Carter prikazivala se  samo tri sezone no ostavila je mnogo dulji trag.

Inspirirala je Wonder Woman Patty Jenkins

“Njezina Wonder Woman omogućila mi je da vjerujem da mogu što god hoću i što je još važnije nisam se sramila što želim”, kazala je Patty Jenkins, redateljica prošle godine objavljenog filma Wonder Woman.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Spašavanje pčela u gradskim sredinama

HUP Pčelinjak već petnaestak godina u Gradu Zagrebu provodi Pčelarsko dežurstvo. Kako bi shvatili svrhu i smisao ovakve službe moramo pojasniti činjenično stanje

Povratak na Net.hr