Postala je viralna

Sin je napisao prekrasnu poruku o svojoj mami, medicinskoj sestri kojoj zbog tetovaža na poslu stvaraju probleme

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 10.08.2017 / Rubrika:
Foto: Jordan Miller / Facebook
0

“Ona se i dalje budi u isto vrijeme svakog jutra i spašava živote”

Nakon jednog potpuno običnog razgovora s mamom, Misti Johnson, Jordan Miller je naučio nešto što do tada nije znao o njenom poslu. Naime, njegova mama radi kao medicinska sestra, a bolnica u kojoj je zaposlena ima određena prilično stroga pravila kad su u pitanju tetovaže njihovih zaposlenika. Baš prilično stroga.

Ta ga je činjenica potpuno izbezumila jer, kad on pogleda svoju mamu u njenoj uniformi medicinske sestre, tinta na njenim rukama definitivno nije ono što vidi. Niti mu ona na bilo koji način smeta. Kako bi stao u njenu obranu i svima pokazao koliko su besmislena sva ta pravila kojima obasipaju zaposlenike bolnice u kojoj njegova mama radi, odlučio je na Facebook-u objaviti njenu fotografiju i objasniti što misli o svemu tome.

Njegova je dirljiva objava u otprilike tjedan dana podijeljena više od 116 tisuća puta te je skupila više od 180 tisuća reakcija, uglavnom pozitivnih. Mnogi ljudi su mu se javili i rekli kako ga u potpunosti razumiju jer se i sami (ili netko od njihovih bližnjih) nalaze ili su se nekad našli u sličnoj situaciji. Evo što je napisao (zbilja je divno).

‘Tetovaže ne definiraju osobu. Moja mama ima više tetovaža nego što uopće mogu izbrojiti, i to nikada, ali baš nikada nije utjecalo na to kako obavlja svoj posao’

“Razgovarao sam s mamom (koja radi kao medicinska sestra) i rekla mi je kako su u bolnici u kojoj radi dosta stroga pravila kad je riječ o zaposlenicima koji imaju tetovaže. Moram reći da sam potpuno zbunjen.

Gledao sam mamu kako izvlači ženu iz auta prije nego se auto napuni dimom, a ona se uguši. Gledao sam je kako šije rane ozlijeđenoj osobi doslovno na cesti, nakon prometne nesreće. Gledao sam je kako dolazi doma nakon smjene od 12 sati i nakon što se cijeli dan morala boriti s agresivnim i nasilnim pacijentom, a zatim se sljedeći dan normalno vratila na posao. Vratila se na taj posao i nakon što je u rukama držala bebu i gledala je kako doslovno udiše zrak po posljednji put u životu. Spasila je život ovisniku nakon što se predozirao u bolničkom krevetu.

Tetovaže ne definiraju osobu. Moja mama ima više tetovaža nego što uopće mogu izbrojiti, i to nikada, ali baš nikada nije utjecalo na to kako obavlja svoj posao. Ona se i dalje budi u isto vrijeme svakog jutra i spašava živote”, napisao je Jordan. ❤

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 10.08.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr