SNAŽNA OSOBNOST

Pravi primjer da nas tuga ne smije slomiti: Evo što je Celin Dion radila nakon što joj je suprug preminuo

Zadnji studijski album kanadske pjevačice Celine Dion izaći će 26. kolovoza i prvi je nakon što je u siječnju preminuo njezin suprug, koji joj je ujedno bio i menadžer, Rene Angelil

U svibnju je kanadska superzvijezda koja je od početka glazbene karijere diljem svijeta prodala 220 milijuna albuma, otkrila naziv jedne od pjesama s novoga studijskog albuma “Encore un soir”. Pjesma je napisana u čast Reneu Angelilu, a napisao ju je i komponirao Jean-Jacques Goldman.

“Celine je dobrovoljno odabrala pozitivne teme na svom novom albumu i ponovno se okrenula radosti življenja”, stoji u priopćenju Sony Music Francea koji je ujedno potvrdio i izlazak novog albuma. Nakon što je krajem lipnja i početkom srpnja održala devet rasprodanih koncerata u pariškom Bercyju, Celine Dion će, pišu strani mediji, od početka kolovoza u Montrealu održati deset koncerata, a potom će špjevati i u Quebecu.

Na albumu koji je snimila nakon smrti supruga, i na kojem je upravo prvi singl posvetila njemu, njezinoj najvećoj životnoj ljubavi, surađivali su veliki umjetnici kao što su Serge Lama i Francis Cabrel te Jacques Veneruso. Fanovi ne očekuju ništa manje od istinske emocije na koju su navikli od dive.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr