Premijera je sljedeći tjedan

Obitelj Versace ogradila se od serije o ubojstvu poznatog dizajnera: ‘Nikada je nismo autorizirali’

Piše: HINA / Vrijeme: 08:30 11.01.2018 / Rubrika:
Foto: donatella_versace / instagram
0

U seriji, među ostalima, glume španjolska glumica Penelope Cruz koja utjelovljuje Donatellu Versace, dizajnerovu sestru, i portorikanski pjevač Ricky Martin

Članovi obitelji slavnoga talijanskog modnog dizajnera Giannija Versacea ogradili su se od dugoočekivane američke TV serije o njegovoj nasilnoj smrti.

Seriju čini devet epizoda, nastala je u produkciji 21st Century Foxa, a premijera se očekuje idući tjedan. Među ostalima u njoj glume španjolska glumica Penelope Cruz koja utjelovljuje Donatellu Versace, dizajnerovu sestru, i portorikanski pjevač Ricky Martin. 

Redatelj serije je Ryan Murphy, a Versaceova ubojicu Andrewa Cunanana, koji je slavnog dizajnera ustrijelio na stepenicama njegove vile u Miamiju 1997. godine, glumi tridesetgodišnji američki glumac Darren Criss.

Knjiga na temelju koje je nastala ova serija nikad nije dobila autorizaciju obitelji Versace

Cunanan se na početku trailera doima kao normalan mladić u dvadesetim godinama, no vrlo brzo policijska scena prikazuje ga u zastrašujućem svjetlu, otkrivajući da je u svom ubilačkom pohodu iza sebe ostavio tijela četiri muškarca.

Tvrtka Versace “nije autorizirala i nije sudjelovala u nastanku TV serije”, stoji u priopćenju tvrtke objavljenom u ponedjeljak. Seriju treba gledati kao na izmišljenu priču, s obzirom na to da knjiga Maureen Orth “Vulgar Favours”, na temelju koje je nastala, nije dobila autorizaciju obitelji, stoji u priopćenju.

”American Crime Story: Ubojstvo Giannija Versacea” premijerno će biti prikazana 17. siječnja u programu televizijske mreže FX.

Izašao je novi trailer za seriju o ubojstvu velikog dizajnera Giannija Versacea

Piše: HINA / Vrijeme: 08:30 11.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr