WOW...

Nevjerojatno mladoliki: Niste imali pojma koliko ove svjetske zvijezde zapravo imaju godina

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 18:55 12.12.2016 / Rubrika:
Foto: ROBYN BECK/AFP
0

Za većinu njih nismo imale pojma… A jeste li se i vi iznenadili?

Sve nas s vremena na vrijeme zanima kako žive svjetske zvijezde, što rade u slobodno vrijeme i – koliko godina zapravo imaju. Jer, da, većina njih izgleda mnogo mlađe nego što zapravo jesu.

Je li to do šminke, fotoshopa, dobrih fotografa ili jednostavno do njihovih gena i načina života – to ne možemo sa sigurnošću znati, ali prilično smo sigurne da će vas jako iznenaditi kad vidite koliko zapravo godina imaju Gwen Stefani, Alyson Hannigan, najpoznatija kao preslatka Lilly iz serije Kako sam upoznao vašu majku i slatkica iz filma Američka pita, te Jim Parsons, odnosno Sheldon iz Teorije velikog praska.

I mi smo se prilično iznenadile za neke od ovih zvijezda, pa provjerite hoćete li se i vi sami iznenaditi.

Elijah Wood

Premiere Of New Line Cinema, MGM Pictures And Warner Bros. Pictures' "The Hobbit: The Battle Of The Five Armies" - Arrivals

Da, svima omiljeni Frodo Baggins ima 35 godina…Već? Da, već.

Rachel McAdams

Oscars Nominee Luncheon

Zvijezda popularnog Notebooka i Opasnih djevojaka ima 38 godina, a i dalje izgleda kao djevojčica. I divna je i šarmantna baš kao u Notebooku (ne kao u Opasnim djevojkama).

Keanu Reeves

"Knock Knock" Premiere - 2015 Sundance Film Festival

Nevjerojatno nam je da Keanu ima 52 godine, a i dalje izgleda prilično mladoliko. Ili barem mlađe nego što jest. Hmm…

Jared Leto

Comic-Con International 2016 - Warner Bros. Presentation

Ako netko ima baby face, onda je to Jared. Meni on i dalje izgleda kao tinejdžer iz serije I to mi je neki život, a nikako mi ne izgleda kao da ima 44 godine.

Pharrell Williams

Pharrell Visits "The Elvis Duran Z100 Morning Show"

Autor megahita Happy i još brojnih drugih uspješnica ima 43 godine. Da, 43 godine. A izgleda poput dječačića… Ok, možda i zbog svog šašavog stila, ali ni lice mu ne izgleda mnogo starije.

Jane Fonda

US-ENTERTAINMENT-FUNDRAISING-GALA

Legendarna glumica uskoro će napuniti 79 godina… Zar je već toliko prošlo? Pa zapravo film Za sve je kriva svekrva snimljen je prije više od 10 godina, tako da ima smisla… Ali svejedno joj nikad ne bismo dali 79 godina.

Sandra Bullock

585429169

Još jedna žena koja izgleda kao djevojčica, a nedavno je napunila 52 godine… Wow.

Jennifer Aniston

smartwater sparkling Celebrates Jennifer Aniston And St Jude's Children's Hospital l

Ok, sigurno ste već mnogo puta čuli kako Jen i dalje izgleda kao kad je glumila Rachel u Prijateljima i vjerojatno već i znate da ima 47 godina, ali morale smo još jednom ponoviti jer nam se to i dalje čini dosta nevjerojatnim. Pa pogledajte koliko je divna i mladolika.

Jim Parsons

"An Act Of God" Broadway Opening Night - Arrivals And Curtain Call

Jim koji je utjelovio Sheldona Coopera u Teoriji velikog praska izgleda kao da je u kasnim dvadesetima, ili najviše ranim tridesetim godinama. Ali, zapravo, Jim ima 43 godine…

Halle Berry

US-ENTERTAINMENT-REVLON

Halle očito ima jako dobre gene, jer zasigurno nikad, ali apsolutno nikad ne biste rekli da će ove godine napuniti 50 godina. Jesmo li u pravu?

Reese Witherspoon

Premiere Of Universal Pictures' "Sing" - Arrivals

Možemo samo reći kako Reese više izgleda poput starije sestre nego kao mama svojoj kćeri Avi Elizabeth Phillippe. A znate li koliko godina zapravo ima? 40 godina.

Alyson Hannigan

Jonsson Cancer Center Foundation's 19th Annual "Taste For A Cure" - Arrivals

Slatkica iz Američke pite i serije Kako sam upoznao vašu majku ima 42 godine, ali definitivno joj ne bismo dali više od 30… I dalje izgleda poput djevojčice.

Salma Hayek

Premiere Of Sony's "Sausage Party" - Arrivals

Možete li vjerovati da je glumica ove godine napunila 50 godina? Već?

Gwen Stefani

Glamour Women Of The Year 2016 - Arrivals

Zbog svog neobičnog stila i divne energije oduvijek je bila posebno omiljena, ali jeste li znali da pjevačica ima 47 godina? Da, i mi smo iznenađene…

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 18:55 12.12.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr