Mlada modna nada

Na stranicama britanskog Voguea osvanula mlada hrvatska dizajnerica Nika Čuić i njezin brand Nika Tom

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 25.04.2017 / Rubrika: ,
Foto: Nika Tom
0

Ustrajnim radom dospijela je u rubriku The Designer Profile

Nika Čuić, 26-godišnja zagrebačka dizajnerica, stoji iza branda NIKA TOM koji je nakon manje od dvije godine postojanja dospio na stranice svibanjskog izdanja britanskog Voguea.

Nika je objavljena u rubrici The Designer Profile koja za cilj ima najširoj publici predstaviti globalno najzanimljivije nove modne talente.

Ova objava na Vogueovim stranicama nastavak je Nikinog ustrajnog i kvalitetnog rada i niza uspješnih projekata od kojih se posebno ističe nastup na Berlin Alternative Fashion Weeku.

Pored toga, mlada dizajnerica izabrana je i kao jedna od 40-ak svjetskih dizajnera koji će predstaviti svoju kolekciju na prestižnom Fashionclash festivalu u Maastrichtu, zanimljivoj interdisciplinarnoj modnoj platformi orijentiranoj promociji nove generacije dizajnera.

Nikin rad karakterizira nekomercijalan i autentičan pristup odjeći, poštivanje ručnog rada i ambicija za prisustvom na međunarodnoj modnoj sceni. Jedna je od rijetkih mladih hrvatskih dizajnera koja ovih dana tu želju uspijeva i ostvariti.

Članak možete pogledati na OVOM linku.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 25.04.2017 / Rubrika: ,

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr