Jeste li znale?

Fernando Colunga: Bio je najzgodniji glumac Meksika, a mi smo istražile što radi danas

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:26 05.07.2017 / Rubrika:
Foto: fernandocolungatv/Instagram
0

Meksičke sapunice i zgodni glumci u njima

Sjećate li se doba meksičkih telenovela? Tko ih se ne bi sjećao. Bile su jako popularne od 90-tih nadalje. Osim isprepletene radnje glavni motiv zbog kojeg su se gledale bili su zgodni i tamni glumci. Fernando Colunga je samo jedan od njih. Vjerojatno ga se sjećate iz Esmeralde, Otimačice ili Montecrista, a glumio je i u Odavde do vjenčnosti, Zori i Istinskoj ljubavi. Odlučile smo pogledati što se danas događa u njegovom životu.

Najseksi glumac

Fernando nas je uvijek oduševljavao, u kojoj se god sapunici pojavio. Gluma, stas, zavodljiv izgled, ma zapravo cjelokupna njegova pojava je ono što pamtimo iz dana dok je harao malim ekranima. S obzirom da je glumio u preko 200 filmova i serija teško ga možemo samo tako zaboraviti.

Fernando je rođen u Meksiku 1966. godine, što znači da ima 51 godinu, iako ne izgleda tako. Izgleda baš kao muškarac u najboljim godinama. To dokazuje i činjenica da ga je magazinu Glamour proglasio najseksi živućim glumcem već dvije godine zaredom. Zasluženo, rekle bismo. :)

Na udaru glasina

Naravno da je normalno da ovako zgodnog muškarca prati glasina kako je gay. Navodno je i viđen s drugim muškarcem. Srećom, ovo je samo glasina. Ono što znamo je da je trenutno sam (da cure, dobro ste pročitale), a svoj je privatni život uvijek vješto krio od medija. On je sam rekao kako voli žene i kako planira imati obitelj jednog dana.

Nedavno se proširila i još jedna glasina kako je popularni glumac mrtav. Fanovi su odmah reagirali sa izrazima sućuti, a kada su čuli kako je glumac ipak živ još su burnije reagirali jer su bili poprilično ljuti. Javnosti se obratio i njegov tim kako bi potvrdili da je glumac živ i dobro, a uz to su napomenuli da ne treba uvijek vjerovati svemu što pročitaju na internetu.

Čini se kako Fernando, osim što živi na staroj slavi i dobro zarađuje. Pametno investira, a časopis People With Money proglasio ga je i najbolje plaćenim glumcem na svijetu. Nije loše, zar ne. :)

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:26 05.07.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr