Novo žensko pojačanje

Deadline javlja kako će se seriji ‘Kuća od karata’ pridružiti Diane Lane, a ključnu ulogu sad će imati Robin Wright

Piše: HINA / Vrijeme: 11:00 03.02.2018 / Rubrika:
Foto: ANGELA WEISS / AFP
0

Diane Lane i glumac Greg Kinnear u popularnoj će seriji glumiti brata i sestru

Šesta, posljednja sezona političke dramske serije “Kuća od karata” nastavlja s produkcijom bez glumca Kevina Spaceyja, koji je glumio središnji lik, a onda je otpušten zbog optužbi za seksualno uznemiravanje.

Online časopis Deadline piše kako će se ekipi popularne serije u novoj sezoni sada pridružiti glumica Diane Lane i glumac Greg Kinnear.  Zasad je poznato samo da će poznati glumački dvojac u seriji biti brat i sestra, odnosno blizanci.

Još se ne zna kako će se scenaristi i producenti snaći sa Spaceyevim odlaskom, no pretpostavlja se da će njegov lik jednostavno smrtno stradati ili umrijeti.

U posljednjoj sezoni ključnu ulogu preuzima glumica Robin Wright

Robin WrightFoto: ROBYN BECK

Oskarovac je u svih pet sezona imao središnju ulogu u Netflixovoj seriji, onu beskrupuloznog političara Franka Underwooda, koji je od kongresmena Južne Karoline stigao do Ovalnog ureda. U posljednjoj sezoni ključnu ulogu preuzima glumica Robin Wright koja je glumila Underwoodovu suprugu Claire.

Snimanje je privremeno prekinuto u studenome nakon brojnih optužbi usmjerenih protiv Spaceya koje su ga teretile za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje.

Piše: HINA / Vrijeme: 11:00 03.02.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr