Divno ❤

Sjećate se dečka koji je posvetio objavu svojoj ženi i njenim oblinama? Sad je ona odlučila reći što misli o tome

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:00 10.08.2017 / Rubrika:
Foto: tripp/instagram
0

Evo što ona kaže

Nakon što je Robbie Tripp na Instagramu posvetio objavu svojoj ženi i njenim oblinama u koje se zaljubio, javila se i ona, Sarah Tripp i za Women’s Health iskreno ispričala što misli o njegovoj objavi.

On voli svoju ženu s oblinama, a odlučio je to podijeliti sa svima na Instagram profilu

Stvarno nas je zanimalo što Sarah ima za reći, pogotovo s obzirom na niz negativnih (ali i pozitivnih) komentara koje je objava izazvala.

Sretna sam i ponosna

“Smiješno mi je bilo vidjeti neke komentare na objavu. Pogotovo komentare žena koje su rekle kako bi bile ponižene u slučaju da je njihov muž objavio tako nešto. Da je otkrio svima kako imaju veliku pozadinu, strije ili debela bedra. Ali ja sam ponosna na sve svoje dijelove tijela. Oni nisu ružni ili pogrešni, oni su prekrasni. A prekrasno nije nužno sinonim za tanko i mršavo”, rekla je Sarah.

Isto tako sviđaju joj se određene reakcije: “Nevjerojatno je vidjeti toliko pozitive i ljubavi. Robbijeve riječi o meni su toliko slatke i nježne i mislim da je objava postala viralna jer su i drugi ljudi to prepoznali. Postoji mnogo žena s oblinama koje se osjećaju loše zbog slike koju mediji predstavljaju društvu kao jedinu ispravnu sliku žene. Nažalost, neke od tih žena s oblinama u životu nemaju nekoga tko ih voli takve kakve jesu i tko voli njihove obline. Ja imam sreću što imam muža koji voli svaki dio mene, od prvog dana kad smo se upoznali”.

Sarah je sretna i što su Robbijeve riječi imale utjecaj na mnoge žene, s obzirom na to da oboje promiču pokret pozitivnog viđenja ženskog tijela i samog jačanja žena. “Nevjerojatno je koliko je parova diljem svijeta označilo jedno drugoga u komentarima na objavu. Njegova objava izrazila je ono što mnogi muškarci i žene osjećaju, ali nikada nisu uspjeli to izreći na glas”, izjavila je Sarah i dodala: “Samo želim da sve žene s oblinama znaju da su seksi i lijepe baš kao i sve ostale žene. Tajna leži u samopouzdanju i ljubavi prema samoj sebe. Volite sebe kakve jeste, a ne kakve bi trebale biti. Pouzdanje je ono što je stvarno seksi, a svaka cura i žena zaslužuje da se osjeća lijepo”.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:00 10.08.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr