PUNA JE LJUBAVI ZA SVE

Rastopit ćete se: Ova retriverica obožava grliti ljude na ulici, a na Instagramu je prati 80 tisuća ljudi

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 19:54 14.02.2017 / Rubrika:
Foto: INSTAGRAM
0

Toliko je preslatka i apsolutno svi je obožavaju

Ako volite pse i trenutno vam više od svega treba zagrljaj, onda će vas oduševiti priča o jednom prilično čudesnom psu. Naime, u New Yorku živi Louboutina, zlatna retriverica koja je ondje već pravi celebrity, a na Instagramu je prati više od 80 tisuća ljudi, piše Bored Panda.

A ako se i dalje pitate zašto je toliko popularna, odgovor je vrlo neobičan, ali i vrlo jednostavan – Louboutina obožava grliti ljude. I zagrlit će baš svakog čovjeka kojeg sretne na ulicama Velike Jabuke, zbog čega je osvojila srca mnogih koji su se nekad našli u njenoj blizini.

“Šetnje s njom nisu obične šetnje, to su šetnje uz grljenje”, ispričao je za The Dodo njen vlasnik Fernandez-Chavez. I on je, kaže, nikad nije učio ovom ‘triku’, već ljude grli sama i zato što to želi i zato što je jednostavno puna ljubavi za sve. “Mnogi ljudi su mi rekli da im je uljepšala dan, jer, ako su imali loš dan na poslu, možda im je upravo trebao netko poput nje”, dodao je.

Sve je počelo prije nekoliko godina

#tbt 2015 – Multitasking: Hugging and posing for dad 📱🐶

A post shared by Louboutina (Loubie) (@louboutinanyc) on

2014. godine, točno na Valentinovo, Louboutina je počela s intenzivnim grljenjem ljudi, a prvo je zagrlila svog vlasnika i držala ga za ruku nakon što je, taman oko Dana zaljubljenih, prekinuo vezu.

“Počela je ustajati na zadnje noge i hvatati me za ruku svojim šapicama, a zatim bi jednu šapicu stavila preko druge. Sjećam se da sam se tada s prijateljima šalio i govorio: Barem imam koga grliti na Valentinovo”, ispričao je Fernandez-Chavez.

Grli svakoga koga sretne

Repost from @little_blind Mr. steal yo girl @louboutinanyc

A post shared by Louboutina (Loubie) (@louboutinanyc) on

No, svoju ljubav i pažnju Louboutina nije htjela sačuvati samo za sebe i svog vlasnika, pa je zagrljaje počela dijeliti svima koje bi vidjela i srela na ulici. I to traje već neko vrijeme, a vjerojatno će se nastaviti još dugo, dugo vremena…Preslatka je!

Puna je ljubavi za sve oko sebe

Preslatka je

Ljudima neprestano uljepšava dan

Repost from @athenadagoddess ・・・ free hugs 💕 @louboutinanyc

A post shared by Louboutina (Loubie) (@louboutinanyc) on

Na Instagramu, ali i u New Yorku, prava je zvijezda

Divno! ❤️️

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 19:54 14.02.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr