Wow 😍

Ona ima 64 godine i profesorica je, a ima više pratitelja od nekih mladih ljudi na svojem Instagramu, evo i zašto

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 13.12.2017 / Rubrika:
Foto: Accidental Icon/instagram
0

Super baka i ikona stila u jednom

Ona je gospođa od 64 godine koja drži do sebe. Ima više stila od nekih svojih vršnjakinja, a uz to je i profesorica, blogerica, a na Instagramu ima preko 271.000 pratitelja. Naravno da je i model, jer bi zapravo bilo čudno da nije. Tako se pojavila u Mango kampanji, a sklopila je i ugovor s Elite Models London. Njezino ime je Lyn Slater, a evo što kaže o svemu.

Iza svega stoji priča

“Išla sam u katoličku školu gdje nisam smjela nositi nakit niti neki personalizirani dodatak. Mogla sam samo nositi medaljone svetaca. Imala sam ih puno i uvijek bih ih kombinirala na različite načine. Nisu mi ništa mogli reći”, rekla je za portal Cosmopolitan.

Njezin se blog zove Accidental Icon, a priča je također posebna. Bila je na snimanju te je na sebi imala Yohji Yamamoto odijelo i Chanel torbicu, a nepoznati japanski novinari su pomislili da je važna i slavna osoba iz svijeta mode (što tada još nije bila) i htjeli su napraviti intervju s njom. Njezin je prijatelj na to samo dodao kako je postala slučajna ikona, a odatle i naziv. Na blog stavlja razne sadržaje. Od fotki sa snimanja do nekih njezinih mislio modi i cijelom tom svijetu. Svakako zanimljivo za pročitati.

Godine su samo broj

Salter nam se sviđa iz još jednog razloga. Ona je pravi primjer da su godine samo broj, a to najbolje pokazuje svojim fotkama i cjelokupnim izgledom, ali također i hashtagom koji često koristi #AgeIsNotAVariable.

“Znam neke cure od 18 godina koje ne žele nositi kratke suknje, ali znam i žene od 70, koje imaju odlične noge i nose suknje. Za mene je moda za sve žene i muškarce. Za sve ljude jer donosi puno zadovoljstva. Kad se spremam za nešto, nikad ne kažem da sam prestara za to i ne pitam se bih li trebala nositi tu haljinu”, izjavila je.

Za sebe kaže kako ne prati nužno trendove. Nosi ono što joj se sviđa i kombinira na najbolje moguće načine. Slater ima vrlo koristan savjet za sve mlade modele koji možda prolaze kroz neke probleme: “Moraš imati stvarno dobrog agenta kojeg uvijek možeš pozvati i reći mu da ti se ne sviđa ono što drugi žele da napraviš za kampanju, a on će te onda podržati”, prenosi Cosmopolitan.

Mi kažemo svaka čast i samo nas nastavi i dalje uveseljavati svojim stilom i objavama na Instagram profilu.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 13.12.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr