Instagram koji pratimo 👫

Najsretniji par na svijetu? Zajedno putuju, objavljuju fotke na Instagramu i od toga jako dobro zarađuju

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 08:00 11.04.2017 / Rubrika:
Foto: doyoutravel/instagram
0

Za svoje objave navodno ne prihvaćaju manje od tri tisuće dolara

Jedan od trenutno najpoznatijih Instagram parova, Jack Morris i Lauren Bullen, žive onako kako bi mnogi od nas voljeli. Putuju svijetom, objavljuju fotke na Instagramu, zaljubljeni su, a pored svega – svaka njihova objava na Instagramu plaćena im je i do 9 tisuća američkih dolara.

Poznati putoholičari u šoku: Netko ih je mjesecima slijedio i kopirao sve što su i oni radili na putovanjima

Jack i Lauren upoznali su se na Baliju, gdje trenutno i žive. Okej, gdje žive kad nisu na putovanjima. A ako se pitate kako plaćaju sva ta putovanja, odgovor je – od onih sponzoriranih fotografija s početka priče.

Zarada od objava dovoljna im je da pokriju sve troškove putovanja

Naime, od novca koji im redovito uplaćuju razni brendovi i turističke zajednice i kompanije zarađuju dovoljno da podmire sve troškove svakog putovanja na koje se odluče uputiti.

Kako zaraditi na društvenim mrežama?

Jack na Instagramu trenutno ima dva milijuna, a Lauren 1,2 milijuna pratitelja, a u njihovu nedavnom Q&A-u na službenoj web stranici DoYouTravel Jack je sa svima nama odlučio podijeliti nekoliko savjeta i trikova koji su njima pomogli u postizanju Instagram slave (i Instagramske plaće).

Under the Mistletoe!✧🎄✧ In the spirit of Christmas, I will be giving away these goodies from @dfsofficial to your special someone! 🎁 Comp winners 🙌🏼🌟 @dfsofficial will be in contact shortly- check your DMs 1. Michael Kors Watch Set · @delphinegaland – “Please #givejoy to @yannickburrows with the one of the watches 🍀” 2. Michael Kors Handbag · @nico_hn5 – “I want to #givejoy to @itselsdev with the handbag. Merry Christmas!” 3. Daniel Wellington · @anika_fischer13 – “I would LOVE to #givejoy to @clownfischer with the Daniel Wellington watch❤❤thank you!!!” 4. Coach Purse · @summerdriessen – “@sierra.driessen I'd love to #givejoy to her because she is the most wonderful sister! Any of these gifts would be perfect for her ❤”

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on

“Svaku svoju fotografiju uređujem u identičnom stilu s identičnim osvjetljenjem”, napisao je te dodao kako najčešće fotografiraju sat vremena nakon zalaska sunca, jer je tada najmirnije i najljepše vrijeme za to. A za svoje uratke, navodno, par ne želi prihvatiti manje od 3 tisuće dolara, piše Bored Panda.

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 08:00 11.04.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr