Izgleda odlično

Lucija Lugomer također nosi prugice, a pohvalila se i idealnim ‘svetim hlačama’

Piše: Žena Net / Vrijeme: 09:00 06.09.2017 / Rubrika:
Foto: Instagram
0

Lucija nas je ponovno oduševila

Navikli smo gledati Luciju Lugomer u raznim kombinacijama ovo ljeto, posebice u slatkim badićima, a sada je zasjala u prugicama, Guliver balerinkama te novim omiljenim trapericama s kojima se pohvalila u jednoj od prethodnih objava na svojem Instagram profilu. Lucija je tako u petak otišla u shopping, a nije ni slutila kako će pronaći svoj novi najdraži odjevni predmet.

Jesen i kišo bring it on

“Znas onaj osjećaj koji ti se desi isključivo svega par puta u životu i ti to jako dobro znaš?

Petak.
Ulazim u dućan (ne pišem koje marke namjerno) i gledam što ima, da li se pojavila možda neka posebna *preskupocjenanevrijeditolikoniusnovima* stvarčica koju sam propustila dok sam bila na godišnjem i bez koje ne vrijedi živjeti u Hrvatskoj. Kad – gle! *Eto meni punih ruku!
….ulazim u garderobu (potaknuta činjenicom da je vrijeme jer u rukama ne mogu nositi niti gram više) ponovim 24-godišnje gradivo i uvijek si kažem isto: ‘Prvo hlače, da svu energiju potrošim na njih, a za ovo ostalo već znam da će sve biti okej.’ …
Al ne. Gadno sam se prevarila.

Danas sam se gaaaaadno prevarila. Ali…toliko VOLIM što jesam!!
Nakon što sam probala ‘svete hlače’, opalila koju sliku (čisto da se uvjerim da fakat tako dobro stoje) i pogledala u ceduljicu na kojoj piše 199.00 kn konf. br. 42 imala sam osjećaj da sanjam. Ali – doslovce. Sve ostalo na vješalicama palo je u 15429752. plan.
Izlazim iz garderobe hodom pantere s trapericama u rukama i ispitujem prodavačicu sljedeće: ‘Koji je ovo model? Jeste li sigurni da je 42? Recite mi da ima još različitih boja istog modela. Dajte mi sveeeeee boje istog modela SAD, sveeee! Ima li možda na Webu ako nema u dućanu?
Pričaju kolegice zaključkom informacije da nema te da su to te jedine na popustu. DA, dobro ste pročitali! NA POPUSTU! – rekoh, molim? Ne piše nigdje da su na popustu. – jesu, te su na popustu ali ne piše na njima iz nekog razloga.

Mislim si, ne zanima me razlog, razlog nije bitan – riječi su bitne
Možete reći da je moja sreća danas stajala 99.00 kn na popustu ALI moja sreća danas vrijedi PUUUUUUUUUUUUNO više od toga!
Jesen i kišo, bring it on!

Ovakvi dani dešavaju se rijetko i SIGURNA sam da će se barem jedna od vas pronaći u ovom *nemogutolikobrzotipkatikolikomimozakradiodsreće* tekstu, čisto da znate da NISTE same. Ljubim vas i volim – takve kakve jesmo”

Znas onaj osjecaj koji ti se desi iskljucivo svega par puta u zivotu i ti to jako dobro znas? … Petak. Ulazim u ducan (ne pisem koje marke namjerno) i gledam sto ima, da li se pojavila mozda neka posebna *preskupocjenanevrijeditolikoniusnovima* stvarcica koju sam propustila dok sam bila na godisnjem i bez koje ne vrijedi zivjeti u Hrvatskoj. Kad – gle! *Eto meni punih ruku! ….ulazim u garderobu (potaknuta cinjenicom da je vrijeme jer u rukama ne mogu nositi niti gram vise) ponovim 24godisnje gradivo i uvijek si kazem isto: 'Prvo hlace, da svu energiju potrosim na njih a za ovo ostalo vec znam da ce sve biti okej.' … Al ne. Gadno sam se prevarila. Danas sam se gaaaaadno prevarila. 😂 Ali…toliko VOLIM sto jesam!! ♥️ Nakon sto sam probala 'svete hlace', opalila koju sliku (cisto da se uvjerim da fakat tako dobro stoje) i pogledala u ceduljucu na kojoj puse 199.00 kn konf.br. 42 imala sam osjecaj da sanjam. Ali – doslovce. Sve ostalo na vjesalicama palo je u 15429752.plan. Izlazim iz garderobe hodom pantere sa trapericama u rukama i ispitujem prodavacicu slijedece: 'Koji je ovo model? Jeste li sigurni da je 42? Recite mi da ima jos razlicitih boja istog modela. Dajte mi sveeeeee boje istog modela SAD, sveeee! Ima li mozda na Webu ako nema u ducanu?' 🙈😂😂😂 Pricaju kolegice zakljuckom informacije da nema, te da su to te jedine na popustu. DA, dobro ste procitali! NA POPUSTU! – rekoh, molim? Ne pise nigdje da su na popustu. – jesu, te su na popustu ali ne pise na njima iz nekog razloga. Mislim si, ne zanima me razlog, razlog nije bitan – rijeci su bitne 😍🙈 Mozete reci da je moja sreca danas stajala 99.00 kn na popustu ALI moja sreca danas vrijedi PUUUUUUUUUUUUNO vise od toga! Jesen i kiso, bring it on!😃👌💯 Ovakvi dani desavaju se rijetko i SIGURNA sam da ce se barem jedna od vas pronaci u ovom *nemogutolikobrzotipkatikolikomimozakradiodsrece* tekstu, cisto da znate da NISTE same♥️ Ljubim vas i volim – takve kakve jesmo💞 • #modeling #love #style #bodypositive #croatia #lucijalugomer #beautiful #beautycomesfromwithin #styling #fashionable #curvy #curves #modellife #curvymodel #fashionblogger #fullfigured #plussizemodel #newface #selfesteem #confidence

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

Piše: Žena Net / Vrijeme: 09:00 06.09.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr