Nova razina talenta

Instagram koji pratimo: Nikada niste vidjeli ovoliko preciznosti, talenta i osjećaja za detalje

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 09:00 02.03.2017 / Rubrika:
Foto: vladamua/Instagram
0

Ekstremnost, umjetnost i ljubav prema make-upu u jednom

Ako ste ljubiteljica šminke i redovite pratite svijet ljepote i kozmetike, sigurno ste čuli za Vladu Haggerty. Ako i niste, to je ona cura od koje je Kylie Jenner ‘posudila bez pitanja’ ideju za make-up vizual zbog čega su padale tužbe, ali je na kraju sve uspješno riješeno.

Više od talenta

Ako Kylie kopira nekoga, mogli bismo to tako reći, onda se stvarno radi o talentu kojem treba posvetiti pažnju. Vlada je nagrađivana kozmetologinja i vizažistica podrijetlom iz Ukrajine, a živi u Los Angelesu.

Na Instagramu je prati više od 600.000 ljudi, što je i mala brojka s obzirom koliko svakodnevno oduševljava talentom i osjećajem za estetiku i detalje. Najpoznatija je po kreacijama na usnama od kojih radi prave male beauty art priče i osvaja preciznošću i orginalnim idejama.

Kako sve ne bi ostalo na riječima, uvjerite se sami u Vladin talent.

Happy Valentine's Day my loves! I wish you all to find your true love one day and if you already have, hold on to the special someone and make it work. I love you all! ❤️❤️❤️ _____________ This lip art was created for @smashboxcosmetics ❤️ _____________ Photo, model and makeup by me @vladamua 💋 _____________ Products used: ❤️ @smashboxcosmetics Always on gel liner in Fishnet 👄 @smashboxcosmetics Always on liquid lipsticks in Disorderly, Bawse and Bang-Bang 💋 @smashboxcosmetics Jet Set waterproof eyeliner ❤️ Clear gloss _____________ #makeup #beauty #macrobeauty #macrophotography #lipart #liquidart #dripart #glossylips #gloss #highshine #lips #artisticmakeup #creativemakeup #drip #dripart #valentinesday #valentinesdaymakeup #lipstick #smashbox #smashboxcosmetics #smashboxsquad #love #makeupbyvladamua #vladamua

A post shared by Vlada Haggerty (@vladamua) on

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 09:00 02.03.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr