Apsolutno genijalno 🎨👗

Djevojka je spojila ljubav prema modi i umjetnosti i tako je nastao ovaj najslađi Instagram koji pratimo

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 18:00 07.04.2017 / Rubrika:
Foto: Dressed To Match/Instagram
0

Cijela je priča počela sasvim slučajno 2013. godine, kad se na otvaranju jedne izložbe pojavila u ružičastoj ombré haljini

Michelle Satterlee vlasnica je art galerije u Sacramentu u Kaliforniji, obožava umjetnost, obožava modu, a dosjetila se i kako te dvije strasti spojiti u najgenijalniji Instagram profil na svijetu.

Na njenom profilu Dressed To Match trenutno je prati više od 9 tisuća ljudi, a njene fotografije su baš uvijek savršene, bilo da se sama odluči stopiti s nekim umjetničkim djelom u muzeju, galeriji ili na ulici, ili pak u istom stapanju fotografirati svoje prijatelje.

U velikom intervjuu za Fashionistu, Michelle je rekla kako je cijela priča počela sasvim slučajno još 2013. godine, kad je na otvaranje jedne izložbe došla u ružičastoj ombré Diane Von Furstenberg haljini i shvatila da izgleda gotovo identično kao i jedno od umjetničkih djela sa spomenute izložbe.

‘Ovo je moja metoda stvaranja umjetnosti’

“Za mene je ovo projekt koji mi omogućije da budem kreativna. Ja ne slikam, ali imam diplomu iz povijesti umjetnosti, i znam mnogo o toj tematici. S obzirom da uvelike cijenim umjetnost, ovo je, recimo to tako, moja metoda stvaranja iste”, objašnjava.

A baš svatko tko se, slučajno ili namjerno, nađe u situaciji da mu se outfit super poklopi s nekim umjetničkim djelom, može objaviti svoju fotku uz hashtag #dressedtomatch, i vrlo je vjerojatno da će ta fotka pronaći svoj put do Michelleina profila.

Svaka njena fotka (ili fotka onih koji joj se pridružuju hashtagom) jednako je genijalna

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 18:00 07.04.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr