Nije toliko strašno...

Žene zapravo imaju vrlo jednostavne zahtjeve kad je seks u pitanju, evo o kojih osam se radi

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 28.10.2017 / Rubrika:
Foto: PEXELS
0

Ovi su savjeti zapravo super jednostavni i normalni, ništa nadnaravno, nemoguće i neostvarivo, zar ne?

Baš kao i u svemu u životu, i kad je seks u pitanju – svatko voli i preferira nešto drugačije. No, unatoč tim pojedinostima i razlikama od osobe do osobe, ipak postoje neke stvari koje su prilično, mogle bismo slobodno reći, univerzalne.

A evo kojih je to osam vrlo jednostavnih zahtjeva koje žene imaju u krevetu. I da, stvarno nije znanstvena fantastika…

1. Voljele bismo biti zadovoljene

Zapravo je vrlo jednostavno, obostrano zadovoljstvo je cilj, i to je zapravo to. Vjerojatno nitko pored sebe ne bi htio imati partnera koji se trudi toliko dugo dok on ne bude zadovoljen, a kad se to jednom dogodi, samo se okrene i ode spavati. To ne bi voljela ni jedna žena, ali niti jedan muškarac. I stoga, dečki, nemojte ovo raditi. Potrudite se i uzmite malo vremena da se posvetite i svojoj partnerici, neka čitavo to iskustvo seksa i zadovoljstva bude jednako i na jednoj i na drugoj strani. To je zapravo najviše fer što može biti. Znate koliko ste bili ljuti na one osobe koje su nekad, u školi ili na fakultetu, znale biti s vama u grupi za izradu nekog projekta, a onda ste vi odradili sve, a oni ništa, ali ste svejedno dobili istu ocjenu… E pa, nemojte sad vi biti ta osoba.

2. Voljele bismo da ste savjesni što se zaštite tiče

Ako s partnericom unaprijed niste dogovorili drugačije, pretpostavite da mi želimo (jer, da, ŽELIMO) koristiti kondom tijekom seksa. I nemojte nas tjerati da ‘samo malo pokušamo bez’ ili ‘barem jednom pokušamo bez kondoma’. Ako djevojka želi siguran seks, djevojka želi siguran seks, kraj priče.

3. Hmmm, orgazam?

Ponekad nam se može činiti da nije baš previše fer kad jedan od partnera tijekom seksa doživi orgazam, a drugi ne… I zato, ako vam se dogodi da vi orgazam doživite prije, potrudite se još malo oko svoje partnerice kako biste i njoj pružili jednako zadovoljstvo. U redu, ne mora baš svaki seks završiti čudesnim orgazmom, pogotovo ako vam orgazam nije neki cilj kojem stremite tijekom vođenja ljubavi (jer ne bi ni trebao biti baš svaki puta), ali ako do njega dođe, bilo bi divno kad bi se dogodio i s jedne i s druge strane…

4. Komunikacija nam je također jako važna

Naravno, ne mislimo pritom da moramo voditi dubokoumne razgovore dok smo jedno na drugome potpuno goli. Ovo se odnosi na svaki onaj savjet, pitanje i davanje usmjerenja – i želimo biti slobodne tu i tamo vam nešto reći. Također, i od vas volimo čuti povratnu informaciju, jer bi nam bilo draže da nam kažete ako vam nešto odgovara više ili manje, kako bismo se mogle fokusirati na ono što više volite. A isto očekujemo i od vas, očekujemo da slušate naše savjete jer  su isključivo dobronamjerni i ne, ako vam pokušamo dati neki savjet, to ne znači da vas automatski smatramo lošima u krevetu ili amaterima, samo želimo malo pripomoći da i vama i nama bude što je moguće bolje. Vrlo je jednostavno.

5. Voljele bismo da nas dočeka uredan i čist krevet

Užasno se teško opustiti ako okruženje u kojem vodite ljubav miriše na pivo, znoj, ćevape i luk. Pokušajte se barem malo potruditi, pa promijenite posteljinu s vremena na vrijeme, provjetrite prostor prije nego dolazimo, napravite bilo što kako bi on bio malo čišći i mirisniji. Jer smrad i prljavština zbilja ubijaju atmosferu, žao nam je…

6. Predigra nije izmišljena bezveze, ona zbilja ima svoju svrhu

Seks ne bi trebao biti utrka tko će prije stići do cilja. Umjesto takvog pristupa, seksu bismo trebali pristupiti kao nečem lijepom, iskustvu u kojem bismo trebali uživati zajedno i dokle god ono traje… A malo, ali zaista samo maaalo strpljenja, može oba partnera dovesti jako daleko. Također, ovdje u priču ulazi ona činjenica da se seks ne bi trebao vrtjeti isključivo oko orgazma, jer kad bi nam orgazam bio jedini cilj, partner nam ne bi bio ni potreban… Slažete se?

7. Bilo bi lijepo kad biste imali mrvicu realističnija očekivanja…

Nemojte očekivati da će seks baš i apsolutno svaki puta biti nadnaravno iskustvo. Ponekad je jednostavno – okej. I to bi ponekad trebalo biti dovoljno jer, nismo superljudi i ne moramo nakon svakog seksa očekivati da ćemo morati kupovati novi krevet koji smo potrgali od prevelike strasti… Zapravo, i bolje da nije tako, jer to bi bilo dosta skupo…

8. Entuzijazam kod oralnog seksa je, paaa… Poželjan

Volimo primati isto koliko i davati, pa je najnormalnije da prilikom pružanja oralnog zadovoljstva budete barem malo entuzijastični. Zaista ne tražimo previše, zar ne?

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 28.10.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr