Fora izgleda

Željeli biste se tetovirati, ali vas je strah boli? Možda su ove tetovaže koje traju dva tjedna odgovor na vaš problem

Piše: vedranavranesic / Vrijeme: 14:00 21.08.2017 / Rubrika:
Foto: easy.ink/Instagram
0

Nositi je nešto čitavi život na svojoj koži zamorno ako ste neodlučni ili vam stvari brzo dosade, ali srećom u moru novih inovacija postoje i tetovaže koje nisu trajne

Tetovaže su do kojih se dolazi pomoću kane stara stvar, a izgledaju izuzetno grozno dok blijede i silaze s kože. Ako se na sebi ikad nosili jednu, znate da vam koža izdaleka izgleda kao da ste dobili osip. Ukoliko želite dobru tetovažu utoliko vam ne preostaje drugo negoli da zasjednete za stol tattoo majstora. Doslovno ne postoji lak i jednostavan način dolaska do tetovaže. No, s druge strane, možda sam i u krivu.

Nova inovacija

Oh my deer 😌 What should I name him? . . . #easyink

A post shared by The Temporary-Permanent Tattoo (@easy.ink) on

Easy.ink, startup tvrtka iz Floride, izmislila je upravo to: lak i jednostavan način tetoviranja. Tetovaže se na tijelo nanosi pomoću gaza na kojima se nalazi medicinsko anti alergeno ljepilo, a na tijelo se stavlja kao bilo koja naljepnica vašeg djetinjstva. Njihove tetovaže, međutim, još uvijek nisu dostupne masama jer se financiraju preko Kickstartera, a jednom kada dosegnu cilj od 15.000 dolara planiraju svoje inovativne tetovaže plasirati na tržište, piše Allure. U nastavku pogledajte neke od njih.

Piše: vedranavranesic / Vrijeme: 14:00 21.08.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr