Otkriveno

Zašto muškarci i žene vole grub seks? Odgovor se krije u tri prilično uzbudljiva faktora

Piše: Žena Net / Vrijeme: 21:30 31.01.2017 / Rubrika: ,
Foto: Giphy
0

Iako to možda ne bi priznale, žene itekako vole malo grubosti u krevetu, bilo da je daju ili pružaju

Volite li kad vas partner ugrize za vrat (ili vi njega) ili vas malo lupi po guzi? U tome nema ništa loše jer grubost može biti vrlo napaljujuća.

No, jeste li se ikada pitali zašto nas grubi seks uzbuđuje? U njemu uživaju i žene i muškarci, ali po nekim procjenama, muški spol tu prednjači. Evo zašto:

Faktor iznenađenja

Neplanirane radnje i spontani potezi podižu seks i vezu na višu razinu i čine je uzbudljivijom i zanimljivijom. Kada ne znate što vam partner planira, u vama raste razina uzbuđenja jer znate da može biti bilo što – hvatanje za vrat, lupanje po guzi ili potezanje za kosu.

Moć

Grublji seks podrazumijeva i faktor moći koji se obično pripisuje muškarcima jer oni takoreći dominiraju partnericom. Ovo nije ništa loše jer žene jako uzbuđuje kada vide koliko ih partner želi i tako postaju otvorenije za akciju.

Sebičnost

Sebičnost u seksu ovaj puta nema veze sa ne pružanjem zadovoljstva drugoj strani već određivanje ritma, poze i pokreta bez čekanja potvrdnog odgovora partnera. Međutim, dobro je prije takvog seksa razgovarati s drugom stranom da vidite koje su vam granice kako ga/ju nehotice ne biste povrijedili.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 21:30 31.01.2017 / Rubrika: ,

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr