Ima jako dobar razlog

Zašto je Kate Middleton odmah isti dan napustila bolnicu nakon rođenja trećeg djeteta?

Majke u VB nakon rođenja obično ostanu u bolnici još dan i pol

Britanska kraljevska obitelj jučer je u 11 sati ujutro dobila još jednog nasljednika. Baš kao što je princ William nedavno dao naslutiti, Kate je rodila sina. Primljena je u bolnicu s trudovima, a samo sedam sati nakon poroda ona i William su napustili bolnicu St. Mary i zaputili se u Kensingtonsku palaču.

Princ William se malo zanio i dao nam naslutiti kojeg će spola biti njegovo treće dijete

Britanske majke nakon rođenja obično ostanu u bolnici još dan i pol, navodi Country Living, ali Kate se požurila doma. Čak ni nakon rođenja princeze Charlotte nije ostala dulje od 10 sati, jedino je nakon rođenja princa Georgea prespavala noć u bolnici.

I druge majke trebaju odmor

S obzirom na to da se pred rodilištem skupila hrpa fotografa, medija i ostalih ljudi, logično je da će se Kate bolje odmoriti kod kuće nego s dernjavom i komešanjem ispod bolničkog prozora.

Osim toga, u bolnici su i druge majke koje se trebaju odmarati nakon poroda pa treba misliti i na njihovu dobrobit.

Inače, Kate je pri porodu pomagao veliki tim ljudi koji je uključivao brojne pedijatre, ginekologe, medicinske tehničare i stručnjake koji su bili u pripravnosti ako što krene po zlu.

William je na utakmici britanskog nogometnog kluba Aston Villa prije tjedan i pol tijekom navijanja rekao da bi volio da se dijete zove Jack, baš kao i Jack Grealish koji je tada zabio gol protiv Cardiff Cityja. Tko zna, možda mu se želja i ostvari.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr