A ni njene sestre

Vratila se: Kim Kardashian na Snapchatu se pohvalila svojim suludo velikim božićnim drvcem

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 15:35 21.12.2016 / Rubrika: ,
0

Kourtney ima čak četiri drvca, Kimino drvce izgleda kao u Rockerfelleru, a ostale sestre bile su nešto skromnije

Možda ste primijetili da je Kim Kardashian bila poprilično odsutna sa svih društvenih mreža otprilike dva mjeseca. Naravno, pojavljivala bi se tu i tamo, pa je oko Noći vještica objavila pokoju fotografiju na Snapchatu ili pak kakav kraći video, no na Instagramu je se uopće nije moglo vidjeti.

No, naravno, kraljica javnog pojavljivanja i društvenih mreža kakva ona jest, vratila se taman prije Božića u prilično blagdanskom duhu i na Snapchatu objavila video svog bizarno velikog božićnog drvca.

Drvce je u potpunosti u bijeloj boji i ukrašeno nevjerojatnom količinom lampica, no osim toga na sebi nema baš nikakvih ukrasa. Ali to ne možete ni primijetiti jer je zaista užasno ogromno…a i u pozadini čujete Kim kako govori: “Nije li potpuno ludo? Samo svijetla, bez ukrasa…”

Samo lampice, bez ukrasa

A drvce je ustvari odlučila pokazati svom najboljem prijatelju Jonathanu Chebanu, koji nije bio ništa manje očaran. “OMG, Kim! Ovo drvce je ogromno. Doslovno kao u Rockerfeller centru, ali u Bell Airu. Pogledaj koliko je…”, viknuo je Cheban, nakon što je ušetao u kuću Kim i Kanyea.

No, ako vam je ovo drvce previše…pričekajte i pogledajte kako izgleda njihova kuća izvana. Toliko božićnih lampica već dugo nismo vidjele.

Prilično ‘over the top’

KimYe house literally lit af 💫💫

A post shared by Foodgōd🍴Jonathan (@foodgod) on

Ali, da ne zaboravimo i ostale sestre, s obzirom da Kim nije jedina koja voli mrvicu pretjerati za vrijeme blagdana, i Kourtney baš nije štedjela ove godine. I nije se odlučila na samo jedno, već čak tri božićna drvca, a jedno dodatno ružičasto okitili su posebno za Penelope.

Ni Kylie nije štedjela

I Kylie se na Instagramu pohvalila fotkom svog božićnog drvca…Koje je također poprilično divovsko.

Kendall je odabrala decentnije drvce

A jedino je Kendall, čini se, ostala nešto skromnija od svih sestara, pa je tako njeno drve dosta manje nego ova koja smo dosad vidjeli…ali i dalje izgleda prilično slatko (i naravno u bijeloj je boji).

kenny's pink xmas

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Na snapchatu se oglasila i sestra Khloe

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 15:35 21.12.2016 / Rubrika: ,

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr