Vrtirepka ili Sanjalica?

Vaš osobni stil masturbiranja otkrit će vam neke skrivene stvari o vama koje niste ni znale

Piše: Žena Net / Vrijeme: 20:30 20.03.2017 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Svaka žena voli nešto drugo, a stil koji preferirate ovisi o vašoj osobnosti

Masturbacija je zdrava, normalna i prirodna ljudska potreba i zbilja bi trebala prestati biti tabu. Samozadovoljavanjem se oslobađate stresa, pružate si ugodu i otkrivate što vam najviše paše. Masturbacijom, zapravo, otkrivate dio sebe, a prvenstveno sebe trebamo najviše poznavati.

Nema univerzalnog načina masturbacije već postoji više načina. Svaka žena voli nešto drugo, a stil koji preferirate ovisi o vašoj osobnosti i onome što vas pali.

1. Vrtirepka

Igrate se sami sa sobom i pritom ne trebate nikakva pomagala da biste došle do orgazma. Prstima se foksuirate na klitoris i u malo vremena možete postići klimaks. Vi ste savladali masturbiranje do savršenstva i uz minimalno napora postižete najviše.

2. Opuštena

Ovim tipovima žena masturbacija predstavlja oslobađanje od stresa. Zadovoljstvo koje same sebi pružate vaš je spasitelj ako vam netko ide na živce. Opuštene znaju što žele i kada i sigurne su u to. Obično masturbiraju prije spavanja ili nakon buđenja.

3. Sanjalica

Sanjalice imaju posebne nazive za svoje seksualne igračke i dijelove tijela jer žele povezanost i osjećaj da je njihov vibrator stvarna alatka. Čim se dočepaju vibratora ili dilda, počinju maštati o nekome koga znaju.

4. Brzica

Da, nekim ženama treba samo 2-3 minute za postizanje orgazma. Što to govori o vama? Važno vam je trenutno zadovoljstvo i najviše uživate u brzinskom seksu.

5. Romantičarka

Slično kao i Sanjalica, Romantičarka koristi maštu kako bi postigla orgazam. Za nju je masturbacija pravo vođenje ljubavi. Žena koja ovako tretira samozadovoljstvo često je romantična i emotivna u seksu.

6. Pustolovka

Posljednja, ali ne i manje važna je Pustolovka. Ona će probati svaku seksualnu igračku na tržištu za vlastito zadovoljstvo i vjerojatno će je učvrstiti na zid ili neku podlogu. Pustolovke vole istražiti svaki aspekt seksa i u to uključiti cijelo svoje tijelo. Vole da su im ruke slobodne kako bi istraživale svoje tijelo ili oponašale nešto što ih podsjeća na seks s drugom osobom.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 20:30 20.03.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr