Ovo je super fora

Uvijek ćeš radije naručiti espresso nego kavu s mlijekom ili kapučino? Evo što to govori o tebi i tvom stilu

Birate li crnu kavu, ledenu kavu ili espresso? Pročitajte što to možda govori o vašem stilu (i da, jako je zabavno)

Jeste li ikada razmišljali da čak i kava koju naručujete može ponešto reći o vašem stilu? Da, znamo da zvuči potpuno blesavo, ali hoćemo li naručiti produženu kavu, kavu s mlijekom, crnu kavu ili neku kavu s okusom zasigurno ovisi o našem trenutnom raspoloženju, a samim time i o tome kakva je naša osobnost, što volimo nositi, što nam smeta, što ne podnosimo, što nikad ne bismo obukli i tako dalje…

Šarena kava nije samo napitak koji ste vidjeli u crtićima ili na internetu, možete je popiti i u Zagrebu

Ako vam i dalje zvuči blesavo i ne vjerujete u ovakve ‘testove osobnosti’, neka vam ovo bude tek fora činjenica koju ćete pročitati i možda joj se nasmijati ili o njoj malo promisliti. I, onda, koja je vaša najčešća narudžba u kafiću tijekom pauze za kavu? Nama se ovo čini jako zanimljivim. A ideja o ovom fora testu zapravo dolazi s Instagram profila Coffee ‘N Clothes, gdje se svakodnevno objavljuju fotografije ukusnih toplih napitaka i stilskih kombinacija djevojaka koje uz njih najbolje pristaju. Pa, uglavnom, evo što vaš odabir svima omiljenog napitka govori o tome kakav je vaš stil:

1. Crna kava – vaš stil je minimalistički

Vi ste najvjerojatnije ‘cura iz grada’ (ako ništa drugo, barem u srcu), a kad je riječ o modi volite da sve bude uredno, skladno i definitivno minimalistički. Vaš je ormar najvjerojatnije ispunjen komadima u neutralnim bojama, bez previše detalja, uzoraka i finesa, a najdraže kombinacije su vam one crno-bijele. I znate savršeno uskladiti ove dvije omiljene (ne)boje. Oko mode (kao i generalno u životu) ne radite preveliku dramu i vrlo ste konkretne – a to se jako dobro vidi i na toj košulji koju ste odabrale, kao i prema vašoj omiljenoj narudžbi kave u kafiću.

2. Kava s mlijekom – vaš stil je cool i klasičan

Vi ste izuzetno opuštena i chic osoba, a najdraži odjevni predmeti definitivno su vam široke košulje, pleteni komadi i traper. Najdraže su vam modne kombinacije klasičnih komada i onih nešto ležernijih – u kojima ćete onda izgledati kao da ste sve samo nabacale na sebe (što zapravo na neki način i radite), ali sve će i dalje biti savršeno skladno i genijalno.

3. Espresso – vaš stil je profinjen i zanimljiv

Kod vas je sve u detaljima i obožavate pokazati vlastiti profinjen stil – i kad je riječ o odabiru odjevnih komada i kad je riječ o odabiru omiljenog crnog napitka. Posebno obožavate nakit i redovito rotirate zanimljive komade koje kombinirate u svaki svoj outfit, a nisu vam strani ni nešto hrabriji odabiri, koje možda ne bi baš svatko stavio na sebe.

4. Ledena kava – vaš stil je trendsetterski

Uvijek se trudite pratiti što je trenutno IN i svaki takav komad volite ukomponirati u kombinacije koje već imate u svom ormaru. Pratite najnovija modna događanja, modne revije, kampanje i dizajnerske kolekcije, a ulaganje u klasične komade za vas je iznimno dosadno. I da, vaše fotke na Instagramu ne mogu proći bez barem tu i tamo neke ledene kave u ruci (dobro, ljeti je to češće slučaj), a u posljednje vrijeme ni bez onih crnih čizama sa zakovicama koje su trenutno IT jesenski komad.

5. Kapučino – vaš stil je čista klasika

Baš kao i vaš odabir kave, vaš je stil klasičan i uvijek skladan. Na hladnije dane kad ne furate svoj omiljeni kaputić u camel nijansi, volite se ogrnuti omiljenom bundom koju ste naslijedile od bake. Vaš je ormar ispunjen bezvremenskim komadima koji su uvijek i zauvijek u modi i koje možete nositi na mnogo različitih načina. A i vi ih zaista i planirate nositi – zauvijek.

6. Kava s razigranim motivima u pjeni – vaš stil je artistički

Vi odjevne komade – kao i nakit i ostale modne dodatke – odabirete isključivo prema tome koliko će dobro ispasti na fotografiji i koliko će dobro izgledati na Instagramu. Okej, možda ne baš isključivo prema tom kriteriju, ali dosta blizu… Također, jednostavno si ne možete pomoći i morate uskladiti svoju narudbžu kave sa svojim šarenim prstenjem, remenom, sunčanim naočalama i jaknicom – to vam je zapravo svojevrsna jutarnja rutina.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr