ČINILO JOJ SE DOSTA LOGIČNIM

U spremnik za hlađenje vode ulila je vino, a njen je patent oduševio internet

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 20:08 19.12.2016 / Rubrika: ,
Foto: Clare/Twitter
0

Njen patent prilično je jednostavan i jako je praktičan u posebnim prigodama

Ova djevojka postala je prava heroina na Twitteru, nakon što je prije nekoliko dana objavila fotku svog nevjerojatnog, a toliko jednostavnog patenta. Naime, svoj spremnik unutar hladnjaka koji hladi vodu pretvorila je u dispenzer vina – i svi su apsolutno oduševljeni njenom idejom.

Iako zapravo nije napravila ništa revolucionarno i specijalno, blogerica Clare Potts oduševila je svoje odrasle prijatelje, poznanike i one koji je zapravo uopće ne znaju, jer su se svi do jednoga pronašli u ovoj njenoj ideji.

U intervjuu za Mashable je objasnila kako su ona i njen dečko, nakon što su uselili u novi dom, odmah prepoznali još jedan potencijal ove čudnovate posude unutar njihova hladnjaka – i dali joj potpuno novo (i bolje) značenje.

Ovo joj se učinilo prilično logičnom idejom

“Upravo smo kupili kuću i još smo uvijek u procesu kupovanja svih odraslih stvari koje su nam potrebne. Moj dečko Joe je primijetio kako se unutar frižidera nalaze posebna vrata za vino, a ja sam mu rekla: ‘Pa zašto ne bismo vino jednostavno ulili u spremnik za hlađenje vode?’ To mi se stvarno činilo kao prilično logična stvar”, ispričala je Clare.

A ovaj patent koji su ona i dečko osmislili zapravo je užasno jednostavan za korištenje, a funkcionira otprilike ovako: “Potpuno je isto kao kad unutra ulijevate vodu, samo što umjesto vode dodajete vino…i poklopac koristite najnormalnije kao i obično”, objasnila je.

Savršeno za posebne prigode

“No, nakon korištenja spremnik svakako morate oprati, kako se ne bi začepio. A i oksidirano vino nije baš primamljivo, zato ga pijte brzo”, dodaje.

I da, čini se kako ipak neće ovaj patent koristiti baš cijelo vrijeme, ali će im svakako dobro doći u posebnim prigodama. “Definitivno će nam super doći tijekom zabave useljenja i tijekom proslave Nove Godine”, kaže Claire.

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 20:08 19.12.2016 / Rubrika: ,

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr