Očarane smo

Tvrtka koja izrađuje jedinstvene kupaće kostime s vašim kućnim ljubimcima nešto je što želite vidjeti

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 20.09.2017 / Rubrika:
Foto: petflair/Screenshot facebook
0

Ovo je preslatko i želimo jedan kupaći odmah

Iako je ljeto završilo, ovi će vas kupaći kostimi naprosto oduševiti. Možda ćete si čak poželjeti naručiti jedan za iduću sezonu

Plivajte u najboljem kupaćem kostimu

Petflair je kao što i samo ime kaže tvrtka koju vode ljudi koji su ljubitelji životinja, a kreirali su najbolje kupaće kostime na svijetu. Njihova kampanja je trenutno na Kickstarteru, a prodavat će badiće za muškarce i žene s motivima njihovih kućnih ljubimaca.

Od sada ćete moći plivati s fotografijom mačke, zeca, psa ili bilo kojeg drugog ljubimca na sebi. Uz kupaće kostime, prodavat će i ručnike, torbe i naljepnice. Osim prodaje, tvrtka će pomagati i humanitarnoj organizaciji Pound Paws, koja brine o napuštenim životinjama i njihovom smanjenju. Ako želite jedinstven kupaći kostim, u kojem će vas sigurno zamijetiti čitava plaža, sve što morate napraviti je otići na Kickstarter i podržati kampanju.

Dok su izgled ručnika, torbe i naljepnice univerzalni, kod kupaćih kostima možete birati oblik, a naravno za svaki od proizvoda birate i boju.

Petflair su njih troje. Britt je ujedno i osnivačica spomenute organizacije Pound Paws. Tyler je olimpijski igrač vaterpola, koji je od prije upoznat s izradom posebnih kupaćih kostima i Charlie je dizajner i programer koji voli pse, a koji je napravio sustav za prodaju. Svima im je zajedničko što vole životinje i upravo su iz tog razloga u ovom poslu.

Izvor. Pop Sugar

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 20.09.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr