Drugačija ljepota

Tetovirane starice koje nadahnjuju svojim izgledom i neuništivim duhom

Piše: vedranavranesic / Vrijeme: 17:00 10.07.2017 / Rubrika:
Foto: The Point with Ana Kasparian/YouTube
0

Prekrasne fotografije tetoviranih žena u godinama

Ove genijalne žene stare dostojanstveno, unatoč svojim tetovažama. Neka vas ove inspirativne fotografije tetoviranih starica podsjete da se istinska ljepota nalazi unutra i da se s godinama samo naglašava ako ostanite dosljedni sebi. Stoga, kada vas sljedeći puta netko pita kako će vaše tetovaže izgledati jednom kada ostarite pokažite mu ovaj članak jer će ga jedan pogled na ove prekrasne starice odmah ušutkati.

Apo Whang Od

Apo Whang Od, 96-godišnjakinja iz Filipina koja još uvijek tetovira druge, a i sama je tetovirana. Zanimanje se tetoviranja u njezinoj kulturi prenosi s generacije na generaciju, prenosi Looking for Stories.

Berberske žene

Tetoviranje je za berberske žene bio dio tradicije i vjeruje se da simbolizira i priziva ljepotu. Prodorom islama takva je praksa zaustavljena, prenosi AJ+.

Amanda Bringnall

Amandi Bringnall je 80 posto tijela prekriveno tetovažama i još uvijek nastavlja s njima, prenosi Barcroft TV.

Isobel Varley

Pokojna je Isobel Varley nosila titulu najtetoviranije starice svijeta sve do svoje smrti 2015. godine. Njezino je tijelo bilo 93 posto prekriveno tetovažama, piše Independent.

 Charlotte Guttenberg

Charlotte Guttenberg, 67-godišnjakinja iz Floride, nosi titulu nove najtetoviranije starice. Njezino je tijelo prekriveno 91.5 posto s tetovažama, a prvi se puta tetovirala nakon muževe smrti, prenosi Guinness World Records.

Helen Lambin

Ova je genijalna žena svoj 75 rođendan proslavila u mjestu gdje nikada prije nije bila, u salonu za tetoviranje. Kako i sama kaže, 50 tetovaža kasnije, tetoviranje je “radikalno promijenilo starenje jer kada razgovaram s ljudima različitih dobnih skupina oni to smatraju zabavnim i komuniciraju sa mnom na drugačiji način,” piše dnainfo.

Heather Brooks

Ova je baka preživjela rak i odlučila se tetovirati za svoj 90. rođendan, zbog čega joj je oduševljeni majstor za tetoviranje ponudio još jednu besplatnu ako se vrati kad navrši 100 godina, piše Kent Online.

 

 

Piše: vedranavranesic / Vrijeme: 17:00 10.07.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr