SUPER JOJ JE

Svinjica Penny voli gledati serije, jesti zobene pahuljice i ići u šetnje, a ima i svoj Instagram profil

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 15:59 10.11.2016 / Rubrika:
Foto: misspennypig/Instagram
0

Penny je jako slična psu

I dok ostale svinje vrijeme provode valjajući se u blatu i jedući kore od jabuka, svinja Penny ga provodi gledajući televiziju i izležavajući se na kauču, piše Bristol Post.

Njeni vlasnici Hannah Kemberey i Mike Baxter udomili su je kad je imala samo 8 tjedana, a danas 9-mjesečnu svinjicu razmazili su poput vlastitog djeteta.

I tako Penny svaki dan provodi na svom krevetu ili kauču u dnevnoj sobi, gledajući dnevni program na TV-u sa svojim četveronožnim prijateljem, psom Ladyjem.

‘Obožava gledati seriju The Walking Dead’

A osim što živi životom netipičnim za svinje, ona je također primjer da ove životinje nisu toliko glupe kao što se misli. Penny je naime naučila slušati i poneke naredbe, kao primjerice ‘sjedni’ ili ‘čekaj’.

“Penny je dosta slična psu. Ima pseći krevet u kojem spava, a kad smo mi kod kuće stisne se s nama na kauč i gleda televiziju, a posebno obožava seriju The Walking Dead”, kaže Hannah.

Voli finu hranu

Od hrane pak najviše voli jesti mješavinu zobenih pahuljica, kukuruza, tjestenine i kruha, a u susjedstvu je već postala prava zvijezda i ljudi se neprestano žele upoznati s njom kad je vlasnici izvedu u šetnju.

Ima i svoj Instagram

Big Penny 🐷 #sofapig #pig #micropig #notsolittle #minipig #love #cuddles

A post shared by Penny The Pig (@misspennypig) on

Penny ima i svoj Instagram profil, gdje vlasnici redovito objavljuju fotke njenih avantura i već ima dosta obožavatelja.

 

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 15:59 10.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr