Mind-blown!

Svi dijele ovu izbačenu scenu iz filma ‘Vrag nosi Pradu’ koja potpuno mijenja cijelu priču

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 08:00 02.09.2017 / Rubrika:
Foto: Screenshot / Twitter
0

Ovo mijenja i film i lik Mirande Priestly. Ona ipak nije samo ledene kraljica…

Već više od deset godina (film je izašao 2006. godine), Mirandu Priestly iz filma Vrag nosi Pradu doživljavamo kao ledenu kraljicu i bezosjećajnu urednicu prestižnog modnog magazina. Ali, sad je procurila jedna izbrisana scena iz spomenutog filma, koja sve u potpunosti mijenja. I film, ali i lik Mirande Priestly.

BuzzFeedov Spencer Althouse na Twitteru je objavio jednu minutu dugu izbrisanu scenu s prvog većeg eventa koji je prikazan u filmu, gdje Andy Sachs (Ane Hathaway) i Emily Charlton (Emily Blunt) Mirandi govore imena i osnovne informacije o ljudima koji dolaze na događaj.

Ovo mijenja apsolutno sve…

Verzija koja je prikazana u filmu ide nekako ovako…

“Andy kasni na rođendan svog dečka zato što je, zajedno s Emily, zapela na glamuroznom događaju na kojem ih je Miranda natjerala da ostanu kako bi joj mogle pripomoći i govoriti imena, prezimena i osnovne informacije o svim ljudima koji se ondje pojave. Zapravo se ne događa ništa posebno, sve dok Emily u potpunosti ne zablokira i zaboravi ime jednog gosta, gdje zatim uskače Andy i dokazuje se kao dostojna zamjena. U sceni vidimo kako se Andy Mirandi dokazuje u najboljem svjetlu – i zatim scena završava”, piše Refinery 29.

No, sve je moglo izgledati ovako:

Na događaj dolazi Mirandin suprug, a Andy iz prve ruke može vidjeti koliko je on zapravo grozan i neugodan čovjek… Andy zatim i dalje nastavlja spašavati situaciju, a Miranda, kojoj je u tom trenutku beskrajno nelagodno, okreće se i šapće Andy jednu rečenicu zbog koje od sad na njen lik više nikad nećemo gledati istim očima. Naime, šapnula joj je: ‘Hvala ti.’ Awwww… Da, skužili ste, Miranda ipak nije isključivo ledena kraljica…

Naravno, reakcije ljudi na Twitteru su genijalne.

 

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 08:00 02.09.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr