Što? 😮

Stiže li nastavak Ljepotice i zvijeri? Emma Watson je na Zlatnim globusima dala hint da bi ga ipak moglo biti

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 14:00 11.01.2018 / Rubrika:
Foto: Chris Delmas/AFP
0

‘Ljepotica i zvijer’ jedan je od filmova koji je 2017. pomeo konkurenciju, barem što se tiče broja prodanih ulaznica

Iako je priča kompletirana i nema potrebe za nastavkom, Emma Watson je suptilno napomenula da razmišlja o njemu.

U tri filma, koja su 2017. najviše zaradila u kinima, glavne uloge imaju žene, a najplaćenija glumica je Gal Gadot

Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Zlatnih globusa izjavila je da ju jako zanima kako se priča dalje razvija nakon što se Zvijer ponovno pretvori u čovjeka. Iako time nije potvrdila da će nastavka biti, piše Elle, dodala je da je ‘sve moguće’.

U ožujku u kina stiže najiščekivanija bajka u kojoj glumi Oprah: Službeni trailer i posteri su već vani, evo o čemu se radi

Iz ovoga možemo zaključiti da bi Watson pristala još jednom glumiti Belle. U usporedbi s crtićem, likovi u filmu su prikazani realističnije i to je jedna od najpozitivnijih strana Ljepotice i zvijeri.

Priznajemo da bismo itekako voljele znati što se događa s bajkom nakon ‘i živjeli su sretno do kraja života’, samo što bi taj nastavak trebao biti jako dobro napravljen kako sve ne bi ispalo bezveze.

Disney se u zadnje vrijeme raspištoljio s filmskim adaptacijama pa tako u ožujku možemo očekivati bajku ‘A Wrinkle in Time’, odnosno ‘Nabor u vremenu’, temeljenu je na istoimenom romanu Madeleine L’Engle. Glavne uloge pripale su Reese WitherspoonOprah WinfreyMindy Kaling. Imamo se čemu veseliti ;)

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 14:00 11.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr