SEKSI SRIJEDA

Redakcijski frajer ovog tjedna je Tom Hardy: Pronašle smo neke slike koje će vam uljepšati večer

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 21:30 11.01.2017 / Rubrika:
Foto: giphy
0

U posljednje je vrijeme izuzetno popularan, a nedavno je objavljena i prva epizoda njegove dugo očekivane serije

Odlučile smo vam svake srijede malo uljepšati život i predstaviti po jednog zgodnog i nadarenog muškarca (i ženu) po izboru redakcije, a prvi na redu je britanski glumac – Tom Hardy.

Tom, pravog imena Edward Thomas “Tom” Hardy, rođen je i odrastao u Londonu, a nakon završene osnovne i srednje škole studirao je na Fakultetu dramskih umjetnosti u Richmondu  i na Akademiji dramske umjetnosti u Londonu.

Prvu značajniju ulogu odigrao je u ratnoj drami Pad crnog jastreba, a ostale uloge po kojima je najprepoznatljiviji su uloga Banea u filmu Vitez tame:Povratak, Maxa u filmu Pobješnjeli Max: Divlja cesta te u filmovima Legenda, Početak, Povratnik i Ratnik…

Udomio je dva psa iz skloništa

Tom je od 1999. do 2004. godine bio u braku sa Sarah Ward, a iz veze s glumicom Rachael Speed, s kojom je bio od 2004. do 2009. godine, ima sina Louisa Thomasa. 2014. godine uplovio je u brak s glumicom Charlotte Riley, zajedno imaju dva psa koja su udomili iz skloništa, a 2015. godine dobili su i svoje prvo dijete.

U ranim se 20-ima borio s ovisnošću o drogama i alkoholu te završio na odvikavanju, a danas je u potpunosti čist od ovisnosti. Osim o tome da je genijalan! Također, nedavno je izašla i prva epizoda serije Taboo, čiji je upravo Tom kreator, a u seriji se pojavljuje i u glavnoj ulozi. A sad evo i malo fotografija da vam uljepšaju srijedu.

In dog he trusts.

A post shared by @ tomhardyholdingdogs on

Who's excited for Taboo? 😲🔥 (RP: @struck_by_tom_hardy) #TomHardy #Taboo

A post shared by Tom Hardy (@allabouttomhardy) on

Okay, this might be my new favorite picture😭😍💗💗 (RP: @struck_by_tom_hardy)

A post shared by Tom Hardy (@allabouttomhardy) on

Can I shower with you, Tom? 🙈😛💗

A post shared by Tom Hardy (@allabouttomhardy) on

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 21:30 11.01.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr