Mašta radi svašta

Privatni detektiv otkrio: Ovo su najluđa mjesta za varanje partnera, ništa gore nisam vidio!

Parovi koji su se usudili napraviti ovo ili se jako žele ili imaju avanturistički duh

Australski privatni detektiv otkrio je najluđa mjesta na kojima je vidio ljude kako varaju svoje supružnike – iako izgledaju banalno, sva ta mjesta su pomno isplanirana.

Nekad su ljudi većinom varali po automobilima i hotelskim sobama, ali to se s vremenom promijenilo, donosi Daily Mail. Iako i dalje ima ljubavnika koji se oslučuju za ‘ziheraška’ mjesta, u posljednjih pet godina stvari su postale maštovitije.

Luke Athens je privatni detektiv iz Sidneyja koji se godinama bavi otkrivanjem ljubavnika. Ovo su najluđa mjesta za varanje kojima je svjedočio u svojoj 21-godišnjoj karijeri.

1. Kombi za dostavu kruha

“Postojao je kombi za dostavu kruha parkiran sa strane ulice. Stražnja vrata su bila otvorena i vidio sam par koji je iskočio iz svog auta i nestao u kombiju. Iz onoga što smo mogli vidjeti, on je imao spuštene hlače, a žena je i dalje na sebi imala suknju. Najsmiješniji dio je bila njezina suknja koja je posvuda po sebi imala mrvice kruha kad su izašli”.

2. U grmlju

Couple Getting Intimate in Storage Room

“Već sam počeo misliti kako moja klijentica umišlja preljub svoga muža. Istraživao sam ga mjesecima, ali taj čovjek je jednostavno bio prezaposlen da bi varao. I na kraju, na našem zadnjem pokušaju – otkrili smo ga! Slijedio sam ga tijekom jutarnjeg trčanja. Sastao se sa ženom nekoliko blokova dalje i nastavili su zajedno trčati. Nakon nekog vremena, kad su došli do dijela ceste koji je bio okružen grmljem, bacili su se u grm i ondje ostali 15-20 minuta. Nakon što su izašli, nastavili su trčati prema kući i nakon nekog vremena svako je nastavio svojim putem. Nakon postavljanja nekoliko skrivenih kamera u grmlju, sumnje moje klijentice su se potvrdile. Varao ju je”.

3. Na parkingu trgovačkog centra usred dana

“Parking je bio krcat, a bila je riječ o aferi između muža i ženine sestre. Uhvatili smo ih na dan kad je bilo jako vruće, oko 30 stupnjeva. Snimio sam cijelu stvar i vidio tipa kako briše znoj sa čela, a imao je negdje oko 50 godina. Valjda su jednostavno tražili nešto drugačije”.

4. Javni toalet

“Ovo je vrlo često mjeto preljuba. Skriveni su, sigurni, a pri tom imaju i dozu spontanosti. Ali, ako planirate nekoga uhvatiti na djelu u javnom toaletu, morate to raditi vrlo oprezno jer ako jednom shvati da ga slijedite, teško ćete ga uhvatiti opet”.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr