INSPIRACIJA

Ovaj talentirani 17-godišnjak prvi je muškarac u povijesti koji je postao zaštitno lice CoverGirl brenda

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 16:01 15.10.2016 / Rubrika: ,
Foto: jcharlesbeauty /Instagram
0

James je pažnju javnosti izazvao ranije ove godine svojom epizodom s highlighterom

James Charles ima 17 godina, još uvijek ide u srednju školu i ima potencijala postati jedan od najboljih vizašista na svijetu, a upravo je postao i zaštitno lice poznatog američkog brenda šminke CoverGirl. I prvi je muškarac u njihovih 58 godina postojanja kojem je to uspjelo.

Prvi muškarac koji je zaštitno lice CoverGirl-a

I am so beyond excited and overwhelmed and happy and astonished and of course, SHOOK, to announce that I am the newest face of @covergirl. First ever male ambassador for the brand and I am so honored and excited to be working with such an iconic brand. I started my Instagram one year ago to inspire others and as an artistic outlet to challenge myself creatively. I truly hope that this shows that anyone and everyone can wear makeup and can do anything if you work hard. I can't wait to share with you all what we have in store, but trust me when I say it's gonna be real good. 😊💕 make sure you check out @covergirl's page for more info coming soon, and my new bff @katyperry as well for a cute pic! 😉 Thank you all so much. This would not be possible without all of you.

A post shared by James Charles (@jamescharles) on

Jamesa na Instagramu prati više od 500 tisuća ljudi, a posebnu pažnju izazvao je ranije ove godine, nakon što je izašla priča o tome kako se morao dva puta fotografirati za maturalni godišnjak, jer mu na prvoj fotki highlighter nije izgledao dobro.

A sada je James dobio priliku postati ambasador brenda te će se pojaviti u njihovim reklamama na TV-u, u novinama i digitalnim kampanjama.

Prvi proizvod kojeg će James reklamirati bit će CoverGirl So Lashy maskara, koja će se na policama (američkih) trgovina naći kasnije ovog mjeseca.

“Sve naše CoverGirl djevojke su uzori i inspiracije koje se ne boje izraziti, zauzeti se za ono u što vjeruju i redefinirati značenje ljepote”, objavili su iz CoverGirl-a.

Genijalan je

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 16:01 15.10.2016 / Rubrika: ,

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr