Haha, odlično!

Ovaj highlighter izgleda kao kakica i to je super zabavno sve dok ne otvorite posudicu u kojoj se nalazi

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 11.01.2018 / Rubrika:
Foto: cleanslatecosmetics / instagram
0

Iako nije toliko zabavan kao što izgleda na fotkama, genijalan je i traje satima

I dok su neke od nas prije par dana kupile svoj prvi highlighter u životu, netko negdje tamo se sjetio napraviti highlighter koji izgleda kao kakica u posudici i nismo sigurne što da mislimo o tome…

Indie brend Clean Slate Cosmetics u prodaju je stavio highlighter koji možda izgleda malo smiješno i nespretno, ali je bez parabena i nije testiran na životinjama, što je super, a i dolazi u čak sedam različitih, prekrasnih nijansi.

Na svojoj su stranici iz Clean Slatea napisali kako se ovaj highlighter “upija u kožu i iza sebe ostavlja nježan, mat svjetlucavi efekt.” Ovaj je super highlighter neobičnog izgleda testirala beauty vlogerica Tati Westbrook i, nažalost, otkrila da kad otvorite posudicu u kojoj se nalazi zapravo uopće ne izgleda kao kakica, već je stisnut (logično, zbog poklopca kojim je posudica zatvorena).

Traje satima, a potrebno ga je nanijeti tek mrvicu

Ali, unatoč tome što ne izgleda ovoliko zabavno kao na fotkama, veoma je izdržljiv i potrebna je samo mala količina za svaki obraz (i gdje god ga već poželite staviti) i trajat će satima.

Za jedan ovakav highlighter morat ćete izdvojiti 16,50 dolara (102,35 kuna) što i nije toliko grozno ogromna cijena, piše Nylon.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 11.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr