PRESLATKO

Ova snimka će vas rastopiti: Kujicu je potpuno izbezumila činjenica da je postala majka jedanaestero štenaca

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 18:00 28.01.2017 / Rubrika:
Foto: screenshot/facebook
0

Njena je nova vlasnica počašćena što joj Grayce toliko vjeruje

Ovo je pitbullka Grayce, koju je prije nekoliko mjeseci udomila njena nova najbolja prijateljica – Stevoni Wells Doyle, piše The Dodo.

Grayce je nedavno postala majka jedanaestero preslatkih štenaca, no čini se kako joj je to bila prilično nevjerojatna činjenica, što je najbolje prikazano u divnom videu objavljenom na Facebooku, gdje kujica svoje štence, jednog po jednog, nosi u krilo svoje ‘zamjenske mame’ Stevoni.

“Mislim da se samo osjećala malo nesigurnom u ulozi majke”, ispričala je Stevoni, a ona je kujicu udomila jer su je prethodni vlasnici zanemarivali i bio joj je potreban “siguran okoliš u kojem će na svijet donijeti svoje mladunce.”

Bila je prilično nesigurna i malo uplašena

 

Stevoni tvrdi kako nije bila baš toliko iznenađena kad joj je Grayce počela donositi štence u krilo. Dapače, bilo joj je iznimno drago da je izabrala vjerovati baš njoj. “Bila sam počašćena što me izabrala i što mi je povjerila svoje štence, ali i što mi ona sama daje vlastito povjerenje. Još sam uvijek izvan sebe zbog te silne ljubavi koju mi pruža”, rekla je.

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 18:00 28.01.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr