Za solo večeri

Opustite se i pogledajte 10 filmova koje bi svaka žena trebala pogledati sama (i dati si oduška)

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 19:03 04.11.2016 / Rubrika:
Foto: The Salt Company Internation
0

Uzmite pauzu od svih briga

Filmove je super gledati u društvu, ali nekada vam je društvo vas samih sasvim dovoljno. Ovo je 10 filmova koji su savršeni za takve trenutke.

Prekid

Nakon dvije godine zajedničkog života, Brooke i Garry shvatili su da nisu kompatibilni. Ovo je film koji pomaže otkriti odgovor na vječno pitanje: ostati ili otići?

Ljubav i prijateljstvo

Prekrasna mlada udovica Susan stiže na obiteljsko imanje pokojnog supruga kako bi otklonila sumnje u visokom društvu o njezinom životu i prevladala financijske probleme. Ne gubeći vrijeme, ona odluči pronaći bogatog muža za što nije potrebna samo ljepota već i inteligencija te lukavost.

Pjesma koja ljubav znači

Greta je bivša rock zvijezda, a Dan bivši kralj show-businessa. Upoznaju se u New Yorku točno u trenutku kada oboma treba društvo. Pred njima je druga prilika, ne samo što se tiče glazbe nego i promjena na ljubavnom planu.

Tužna veza

Dean i Cindy ludi su jedno za drugim, ali njihova veza brzo se nađe na meti razočaranja i nerazumijevanja. Ovo je još jedan film uz koji ćete lakše odlučiti treba li se boriti za vezu koja se čini propalom ili završiti sve i krenuti dalje.

Volim, ne volim

U jednoj verziji stvarnosti malda Helen stigne na vlak, u drugoj joj se vrata zalupe pred nosom. Kako se njezin život odvijao od toga trenutka u obje stvarnosti polako se otkriva u vrtlogu događaja. Neke stvari su jednostavno sudbina.

Miss You Already

Millie i Jess najbolje su prijateljice i poznaju se čitav život. Sad imaju 40 i nešto, a njihovo prijateljstvo doći će na ozbiljnu kušnju kada Milli naglo oboli.

Kako biti solo

Ellis je umorna od trenutne veze sa svojim dečkom i odluči biti solo. Preseli se kod svoje sestre Meg, nađe novi posao i novu frendicu, Robin, ljubiteljicu noćnog partijanja. Ellis nesputano uživa u svom novom divljem životu, ali u isto vrijeme mora odlučiti što u biti želi od svega.

Put oslobođenja

Frank i April vjeruju da su drukčiji od ostalih i osjećaju da život obične srednje klase nije za njih. Ova misao ih je mučila godinama, a sada su konačno spremni na veliku odluku: sele se u Paris,a  djecu vode sa sobom. No, jesu li pametno riskirati stabilnost i udobnost života američke srednje glase za neizvjesnu budućnost u stranoj zemlji?

Dnevnik tinejdžerice

Film prati život tinejdžerice u San Franciscu 70-ih godina prošlog stoljeća koja ima aferu s maminim dečkom. Ovo je težak i kompleksan uradak koji će avs itekako natjerati na razmišlajnje.

Baš kao ona

Glavni lik, Maggie, voli nositi cipele svoje starije sestre Rose. Jednog dana Maggie više ne želi samo Roseine cipele već zavodi i njezine udvarače te pokušava odvesti sestrinog dečka u krevet. Maggie se zatim seli van iz zajedničkog stana, a životi ove dvije sestre drastično se izmjene .

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 19:03 04.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr