Velike zavodnice

One su najkarizmatičnije žene zodijaka: Jeste li i vi među fatalnim zavodnicama koje nitko ne zaboravlja?

Piše: Žena Net / Vrijeme: 10:00 26.11.2016 / Rubrika:
Foto: KrisCole/Thinkstock
0

Ovih pet ljepotica slove za najzavodljivije žene zodijaka, slažete li se?

U horoskop ili vjerujete ili ne, ali za ovih se pet znakova tvrdi da su jako, jako fatalni.

Između ovih horoskopskih znakova frcaju iskre: Ne moraju biti srodne duše u životu, ali mogu u seksu

1. Ovnica

Za početak, Ovnice imaju nezaboravne crte lica, markantne su i upečatljive. Uvijek ima ono nešto što je izdvaja iz gomile – riječ može biti o očima, usnama ili savršenoj liniji. Energične su i snažne, a istovremeno senzualne.

2. Lavica

86543867

Držanje gorde Lavice uvijek muškarce ostavlja bez teksta. Ona je pravi primjer karizmatičnosti jer osvaja cijelom svojom pojavom – i izgledom i osobnošću. Voli se dotjerivati , a uvijek je pamte po stavu, humoru i toplini.

3. Škorpion

Njezina je ljepota uvijek iznadprosječna. Markantna je, predivne kose i upečatljivog stasa. Ona je boginja snage, inicijative i praktičnosti. Pametna je, dugoka i tajanstvena. Jednostavno je fatalna.

4. Strijelac

Originalnost je njezino drugo ime, a šarm treće. Ima jako širok krug prijatelja, voli ljude i ljudi vole nju. Vrlo je jedinstvena zbog svog karaktera i kada je upoznate, brzo će vam se uvući pod kožu.

5. Vodenjak

Žena Vodenjak je vrlo srdačna, topla i ima odličan smisao za humor. Originalna je i svijet gleda na drugačiji način od drugih. Velika je sanjarka i zrači romantičnom senzualnošću.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 10:00 26.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr