Jedva čekamo

Nove epizode ‘Sabrine, male vještice’ počinju se snimati u veljači: Evo što zasad znamo o remakeu kultne serije

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 12.01.2018 / Rubrika:
Foto: just.a.retro.girl/Instagram
0

Radnja serije, kao i sama Sabrina, bit će mračnija i sablasnija

‘Sabrinu, malu vješticu’ smo pomno pratile u devedesetima, a jedan od najsimpatičnijih likova definitivno nam je bio njezin mačak Salem. O remakeu popularne serije već se priča neko vrijeme, a sada se zna i kada počinje snimanje. Evo što još znamo o novim epizodama:

1. Sabrinu će glumiti Kiernan Shipka

Ova mlada glumica proslavila se ulogom Sally Draper u seriji Mad Men, a čak je sam redatelj novih epizoda Sabrine, Roberto Aguirre-Sacasa, rekao da je oduševljen Shipkinim radom. “Njezini smo veliki fanovi i kada smo razmišljali tko bi mogao utjeloviti Sabrinu, Shipkino ime je bilo na svačijem popisu. Ova ‘Sabrina’ bit će mračnija i sablasnija i nevjerojatno smo uzbuđeni vidjeti kako će ju Shipka utjeloviti”, otkrio je Aguirre-Sacasa.

2. Netflix je već najavio dvije sezone

Reunited.

A post shared by Nate Richert (@nate.richert) on

Netflix je potpisao već dvije sezone nove Sabrine. “Sabrina će zasad imati dvije sezone po 10 epizoda koje će se snimati od veljače do lipnja te od lipnja do listopada”, piše The Hollywood Reporter.

3. Zasad nema govora da će biti poveznice s Riverdaleom

Govorilo se da će se Sabrina kao lik pojaviti u seriji Riverdale koja se emitira na kanalu CW, no to se nije dogodilo. Sada je jasno da je razlog taj što će mala vještica dobiti svoju seriju. S obzirom da će se Sabrina prikazivati na Netflixu, a ne CW-u, mogućnost povezivanja s Riverdaleom je vrlo mala, ako i nikakva.

5. Serija je bazirana na stripu ‘Chilling Adventures of Sabrina’

❤️

A post shared by Roberto Aguirre-Sacasa (@writerras) on

Nove epizode temelje se na izvornom stripu autora Roberta Aguirre-Sacasa i radnja će ići u mnogo mračnijem smjeru, nego što je to bila prva adaptacija.

6. Inspiracija su horor priče

Netflix je otkrio da će serija više biti u stilu filmova ‘Rosemaryno dijete’ i ‘Egzorcista’, a bavit će se Sabrininom borbom s prihvaćanjem svoje dvostruke naravi, njezinom podrijetlu i okultnim avanturama. Prva ilustracija autora također upućuje da ovo neće baš biti slatka komedijica.

6. Vratit će se i Harvey Kinkle, Sabrinina ljubav

Aguirre-Sacasa je na Instagramu podijelio prvu stranicu scenarija u kojoj je jasno da se u seriju vraća i Sabrinin dečko Harvey Kinkle. U originalnoj seriji, Harveya je glumio Nate Richert.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 12.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr