Hoćete li isprobati?

Nemojte zaboravljati ovu pozu: ‘Nirvana’ će i vama i partneru pružiti maskimalan užitak, a jako je jednostavna

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:23 07.02.2018 / Rubrika:
Foto: couplegoals / instagram
0

Klasična misionarska poza sa zanimljivim i čvrstim twistom, što kažete?

Ako večeras želite doživjeti najstrastveniji i najbliskiji seks sa svojim partnerom, možda biste trebali isprobati pozu ‘Nirvana‘ iz Kamasutre. I iako ste ovu pozu vjerojatno već i isprobali, uvijek je dobro sjetiti je se, zato što je užasno jednostavna, a pruža nevjerojatno mnogo užitka i tebi i njemu…

Ova poza izgleda tako da žena leži na leđima, potpuno ispruženih nogu i stisnutih mišića, dok su joj ruke također ispružene i oslonjene na uzglavlje kreveta ili zid. Muškarac se nalazi gore i cijelim svojim tijelom ‘pokriva’ tijelo partnerice te u nju ulazi na misionarski način. No, caka je u tome da žena cijelo vrijeme ima stisnute mišiće bedara i tako svom partneru ne daje priliku da se ‘oslobodi’, zbog čega partner mora uložiti još malo više napora za dodatan užitak.

Giphy

Na taj se način postiže bliska i duboka penetracija, što i tebi i njemu pruža maksimalan mogući užitak i stvara nevjerojatnu bliskost zbog koje ćete zaista imati osjećaj ekstaze… A kad je seks u pitanju, to sasvim sigurno nije loše.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:23 07.02.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr