Kao u bajci 🏰

Najmanji dvorac u Britaniji trenutno se prodaje za nešto manje od 5 milijuna kuna i presladak je

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 15:50 07.04.2017 / Rubrika:
Foto: onthemarket
0

Za one koji razmišljaju o kupnji ovog divnog dvorca, ponude se mogu dati do 19. travnja 😋

Ako ste ikada htjeli kupiti dvorac (znamo da jeste), vaša bi se želja sada možda mogla i ostvariti, jer je u prodaju stavljen najmanji dvorac u Velikoj Britaniji. I izgleda poput prave kućice iz bajke koja se proteže na nešto više od 2.468 kvadratnih metara. A cijena ovog dvorca jednaka je cijeni srednje velikog stana u Londonu, piše Bored Panda.

Molly’s Lodge smješten je blizu seoca Long Compton u Warwickshireu, a izgradio ga je još davne 1830. godine slavni britanski arhitekt Edward Blore. Isti onaj arhitekt koji je bio zadužen za restauriranje palače Lambeth i za proširivanje Buckinghamske palače za Kraljicu Viktoriju.

Iako zvuči potpuno bajkovito i nestvarno, ovaj je dvorac zapravo potpuno obnovljena i funkcionalna kuća s jednom spavaćom sobom, jednom kupaonicom, dnevnom sobom i kuhinjom te blagovaonicom s viktorijanskim kaminom od lijevanog željeza. A za sve one koji su i ozbiljno zainteresirani (ima li vas?), cijena dvorca je 550 tisuća funti, što je otprilike 4.792.027 kuna. Ponude se mogu dati sve do 19. travnja.

Slatko uređen dvorac s još slađim vrtom

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 15:50 07.04.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr